glasses on!

Och glasögonen är på denna afton. Ska se om dom är boven i dramat till mina trötta ögon. Har just nu en aning ont i huvudet för ögonen håller på att ställa om sig till "glasögonsyn" så vi får väl se senare ikväll om dom gjort nån skillnad eller inte :)

freeeeeeeeeeeedag!

humöret är på topp som alltid......not! Har enligt mig världens mest irriterande bröder men de kan även vara jag ;) Men jaja det ska snart ändras. Beger mig strax till KU där örby/skene KU gästar oss så de blir nog bra dedär! Nu ska jag ta och lyssna på bra musik eller dålig om man frågar Jonas och Viktor.
-
Skoldagen va rätt slapp. Hade först matte med Rasmus i 30 min sen samhäll i 75 minuter där vi inte gjorde nånting mer än hänga gubbe ;) Skulle egentligen haft svenska från 12.55-13-35 men jag åkte hem. Dels ren lathet men sen även huvudvärk av all denna pollen. Sådär kul om ni frågar mig. Men sen var jag ju så smart att klippa gräset när jag kom hem. Smartare människa får ni ju leta efter :P Carro och nyklippt gräs går inte alltid hand i hand. Så lite snuvigare och lite mer ont i huvudet men gräset blev iaf klippt :) Nu ska jag åka och tillbringa kvällen med fina vänner. Hoppas ni har det bra!
pusshej
Carro

ordtorka.

Det händer så mycket i mitt liv just nu så därför har inte riktigt bloggen haft prioritet ett. Eller okej där ljög jag. Det händer egentligen inte så mycket i mitt liv. Mer än massa plugg och en fullproppad hjärna som inte riktigt vet vad den vill. Men okej, jag ska bli bättre! ;) Vädret är fortfarande sådär underbart ute! Solen skiner och man kan gå runt i bara armar och ben. Det kallar vi underbart :)

Min hjärna är fullproppad av ord och tankar men jag kan inte få ner en enda på datorn. Sitter här och försöker skriva nåt vettigt men misslyckas.
-
återkommer när jag har mer att säga.