tvåtusenelva!


mormor 80 år


snö!

finaste Ellen!


gulleaxel!


Bröllop - Sofia&Tim


Viktor tog studenten
familjehelg
en vecka på världens bästa ställe


Stockholm


Faster Ruths begravning


Spanien


Bea, jag och Becca


fiskspa
marks lucia
jul 2011!


Det har varit ett bra, hektiskt, jobbigt, fantastiskt, knäppt och allmänt grymt år!
Tack kära ni som gjort året så bra och jag hoppas ni finns vid min sida i många år till!hurra för ledighet!

Jobbade idag min sista dag för detta året så nu är jag ledig fram till den 3e och där i mellan ska jag ta mig till Sthlm och tillbaka men först ska jag ha en ledig dag imon! :) Idag har varit en bra dag. Har suttit i kassan i stort sett hela dagen så man är lite trött i huvudet men bortsett från det så har det varit en bra dag. Siffrorn börjar sätta sig i huvudet och i fingrarna. Mestadels i fingrarna om jag ska vara ärlig men bara jag kan det när jag är i kassan så löser det sig ;)

Har suttit och kollat Schweiz-Sverige nu från J-VM. Riktigt roligt faktiskt :) Sverige fick tillslut två poäng efter straffar men dom borde haft tre poäng. På tok för mycket slarv och dumma utvisningar.. Aja, nog snackat från nörden ;)

Nu blir det en lång dejt med kudden och sängen!
pusshej
C

27/12-11

Första dagen avklarad! Det gick faktiskt ganska bra! :) Visst, jag är nybörjare och självklart kan man inte allt men man kommer snabbt in i det och då går det riktigt bra! Koderna är dock svåra att lära sig men det finns alltid nån i närheten som man kan ropa och fråga så det är ganska lugnt. Kan väl säga som så att det lyser igenom att jag är nybörjare så kunderna har lite överseende ;) Nä, men det funkar faktiskt bra! Är dock galet trött. Så mycket nytt. Efter att ha suttit i kassan ett tag så blir man lite snurrig i huvudet om man säger så men det är ett bra jobb och jag har bra människor runt om kring mig :)

Hoppas ni haft en bra dag!
kram