en världshändelse.

Jag har en världshändelse som jag bara måste berätta för er. Jag städade mitt rum i morse! Asså fatta jag städade det i morse. ojojoj jag kan knappt få in det i huvudet på mig ;) Slapp stressa och allt så när jag ändå hade 10 minuter över så passade jag på att städa igenom rummet. Det lär ju inte bli en vana men det är ju altid trevigt när det väl händer. :) Annars har dagen varit allmänt bra. Började med matte från 10.40-11.30 och sen hade vi GeMuA från 12.20-14.30. Veckans segaste lektion. Egentligen slutar vi inte förens 15 men vi fick gå lite tidigare :) Fick även mig en promenad från bussen hem i de kalla men fina vädret. Kan inte rekomendera att ta promenad med träningsvärk i benen men de funkade :) Nu så borde jag verkligen ta tag i min plugghög! Naturkunskap, samhällskunskap, engelska, GeMuA, matte och säkerligen något mer. Lagom kul. Sen blir det iaf träning :)

sjuk ofta - vitamintillskott?

Jag är jämnt sjuk och jag undrar vad de beror på. Jag sover typ 8 timmar varje natt, äter som jag ska och jag tränar. Har även börjar äta 1-2 frukter varje dag. Vad mer kan min kropp begära? Ska jag käka vitamintillskott eller vad i all sin dar ska jag göra? Jag är seriöst sjuk jämnt och jag orkar inte med det längre! Har ni några bra tips? :)

söndag.

Hade träningsmatch idag mot Veddige och det slutade med vinst med 3-0! sjukt gött! Anna min kusin spelar i Veddige så man kan ju säga att de va fight från start! ;) Man kan ju säga att de va extra skönt med vinst idag. Kaxig som jag är så hade jag snackat en del med Anna inför matchen så det hade inte varit roligt med en förlust. :P Anna vågade knappt se mig i ögonen efter matchen. MAHAHA! Nu är det solsidan sen tim-out och sist men inte minst Wallander. Rätt go söndag om jag får säga de själv. Borde ha pluggat ikväll istället för att kolla tv men de kanske hinns med imon förmiddag eller nåt. Oj hör ni hur jag låter? kära nån! Får nog se till att ta tag i mitt liv snart eller iaf plugghögen. ;)
hoppas ni haft en go söndag.
Caroline