grådisig

Det är regnigt och grått ute och det är exakt så jag känner mig. Måste göra klart FN-rollspelsfrågorna och plugga klart inför smahällsprovet imon. Måste även packa inför återträffen och styka klänning. Nån som har lite tid över som ni kan dela med er av? Jaja jag slipper svenskan imon iaf! alltid något positivt i allt de gråa :) Jag borde egentligen vara så där hyperpepp på konfaåterträff nu men det är jag inte! Hade varit så sjukt skönt att bara vara hemma i helgen och inte göra nånting. Typ sova hela helgen ;) Men de blir nog bra när vi kommer dit! Man är ju trots allt omgiven av underbara människor en hel helg. Inte helt fel! Nä nu ska jag gå och leta upp kläder som jag kan ha på FN-rollspelet och sen sätta mig in i samhällskunskapen... suck!
-
Har vänner som åker till Thailand om några dagar.. aundsjuk? nä inte alls! :P
tänk er att man får åka till ett sånt här
paradis istället för att ha detta skitväder

En kämpe har fått ro.

Har följt en blogg under ca ett år om en kvinna som fick diagnosen allvarlig bröstcancer i slutet av hennes graviditet med lille Erik. Visst diagnosen var väl inte dne bästa men man hade väl förhoppningar på att Linda skulle bli bra igen. Men icke.. Linda skrev sitt sista blogginlägg i fredags om att "idag var den värsta dagen i mitt liv" och sen blev det bara sämre och sämre. I slutet hade hon cancer i stort ett hela kroppen så de va väl kanske inte de roligaste att leva med. Men de är så konstigt hur man kan påverkas så starkt över en människa man inte ens känner. När jag läste inlägget om att Linda var död så grät jag. Underlig känsla dedär. Men mina tankar går just nu till Lars och barnen.
-
ni kan läsa om hennes kamp här; http://lindaskriver.blogspot.com/

lördag 26 mars

Har haft en alldeles ypperligt bra lördag! Hade bestämt mig igår att jag inte skulle vara med på mixturneringen i hallen idag men så vaknar jag 8.20 och är jätte pigg. Ähh jag är med tänkte jag då! Så jag packade min väska åt lite frukost och så åkte jag så jag var i hallen lagom till 9. Det va riktigt roligt! Hamnade i samma lag som Elina (min tränare) + massa andra mindre barn men det va kul iaf! :) Vi kom till kvartsfinal men sen tog de stopp.. Sen när jag kom hem så väntade min älskade samhällskunskap på mig. Försöker mig på en ny studieteknik så nu gör jag en sammanfattning från varje sida om vad som var viktigast och så! :) Lär mig genom att skriva ner allt och sen blir det enklare att plugga på inför provet :) Vet inte om jag berättat om klänningen som sys för fullt här hemma. Om inte så gör jag det nu. Jag ska på återträff nästa helg och eftersom det är vår allra sista så ska vi avsluta den med pompa och ståt! Vi ska helt enkelt ha en galamiddag på lördagkväll så det är långklänning som jag eller mestadels mamma gjort och den blev glar idag!! :D Lite finjusteringar kvar men den är nästan helt klar och jag är så nöjd!


Här har ni resultatet :)