trött, tröttare, tröttast!

Är nu hemma efter ett  fantastiskt bra konfaläger på Vrångö! Åh, vad jag gillar mina konfirmander! och ön! Asså wow! Blev helt kär i skärgården. Dit ska jag åka till i sommar. Helt underbart! Är dock fruktansvärt trött nu men när är man inte trött efter ett läger!? sov väl typ 5 timmar sammanlagt inatt och det ä för lite för mig! Är rätt kräsen när det gäller sömnen så kommer nog slockna ganska snart. Känner hur ögonlocken tynger mig men ska försöka att inte sova så mycket nu i eftermiddag för då kanske jag inte kan sova ikväll. Eller okej, jag kommer nog kunna sova oavsett men ändå! ;) Känns skönt att vara ledig imorgon. Kunna sova ut och andas lite efter en hektisk helg.


Jag och Alva!


ha det fint!
puss

Vrångö

Sitter här på Vrångö och har konfaläger! Har ledig stund nu så skriver lite historia! :) Det har varit en händelserik början av lägret. Igår blev en utav mina konfirmander svårt sjuk. Han låg i en soffa och grät och kunde inte ens röra sig. Så enligt 1177 så skulle vi ringa 112 och det var precis det jag gjorde så det fick bli en tur med ambulanshelikopter till drottning silvias men nu är allt bra igen och B mår bra och är tillbaka på ön igen :)Tänkte bara kika in och säga hej till er!
puss!

historia och skärgården.

Idag är dagen då jag försvinner iväg till Göteborgs skärgård för konfaläger. Vi åker iväg 19 konfirmander och ca 10 ledare så det blir nog en härlig helg! Hoppas på bra väder! Visst, jag sa igår att jag gillar regn men jag vill gärna ha sol när man åker iväg såhär många. Allt blir så mycket enklare om man kan ha uteaktiviteter! :)

Idag är även dagen då jag inte var i skolan. Kände igår att jag var i behov av en dag av historiaskrivning. Så jag åkte med mamma och pappa (Som befinner sig i Sthlm just nu) in till Horred och hoppade av hos Emelie. Fin kvinna dedär! Hon har läst både historia A och B så hon är rätt kunnig om man säger så :) Skönt att kunna ha någon att rådfråga med! Så nu har jag skrivit om nästan hela andra världskriget rent tidsmässigt! Rätt nöjd! :) Nu ska vi sätta på andra filmen för idag. Lutar åt att det blir prinsen och jag. Mycket fin film!


såhär roligt är det att skriva historia! ;)

puss!