what to do!?

Har börjat få lite småpanik om vad man ska göra  efter gymnasiet. Plugga, resa, jobba eller gå bibelskola? Just nu har jag ingen aning. Jag är riktigt sugen på att gå Strandhem ett år men det kostar också en del så vet inte om jag kan göra det direkt efter gymnasiet. Annars får jag väl jobba ett år på Ica och få upp en bra buffert så att jag sen kan göra det jag vill göra. Det är en hel djungel dethär om vad man ska göra efter gymnasiet och frågar man några i sin närhet så får man ännu fler svar tillbaka. Jag är också fruktansvärt sugen på att resa nånstans. Min plan är att åka ner till Thailand och länderna runt om kring där. Frågan är bara med vem/vilka och när man ska göra det. Allt har med pengar och göra. Vad man än gör så kostar det pengar förutom om jag väljer att jobba då vill säga. ;) Åh, jag har ingen aning!  Allt går så hiskeligt fort nu känns det som. Vipps har man tagit studenten och då ska alla dessa beslut vara tagna.
 
Nu sitter jag och mina fina kvinnor och planerar inför får solsemester som vi ska åka på efter studenten. Fett awesome! Tänk att få spendera en hel vecka utomlands med några äkta guldkorn i sitt liv. Kan det bli annat än bra? :)
 

är lyckligt lottad
 
Ha en fin kväll!

friday.

Immanu el, tedrickande och prat med en fin vän var det jag gjorde igår istället för att göra klart mina instuderingfrågor. Ibland får man prioritera! Kändes att frågorna inte sprang sin väg och jag visste att jag skulle vara hemma från skolan idag så då fick det bli så. Min kroppstemperatur har även den svalkat ner sig lite så förhoppningsvis blir det inte mer feber än det jag hade igår. Är fortfarande helmossig i huvudet och förkyld men har man ingen feber så kan man räkna sig till ganska frisk. :) Jag vågar dock inte säga att jag är frisk än för då kommer jag säkert ha feber ikväll men ni kan väl skicka iväg en bön om att jag ska bli frisk för jag har inte riktigt tiden till att vara sjuk i helgen. Som jag skrev igår så kommer släkten på pappas sida hit imorgon. Klockan 11 är det sagt att dom ska knacka på dörren och så blir det en heldag med la familia. Ser fram emot det! Vi har lyckats ta en helg då faktiskt alla kan komma. Alla 24 fina människor kommer vara samlade. :)
 
På söndag är det inplanerat ett sjutimmars jobbpass för mig. Det ger goa pengar på en söndag. Söndagar är nästa bäst att jobba på tycker jag. Jag hinner gå till kyrkan på förmiddagen och jobba på eftermiddagen. Det brukar ändå inte hända så värst mycket en söndagseftermiddag. Eftersom det är skola dagen efter så blir det inte av att man åker iväg och träffar vänner så då blir det nästan alltid en slappardag så då kan man likväl jobba som att ligga hemma och glo flm. :)
 

gillar dig bruden!
 
Nu ska jag strax ta tag i mitt liv. Eller ja, borsta tänderna iaf! Alltid ett steg på vägen! ;)
pusspåre!

mossig i huvudet.

Välkomnar äckelfebern in i min kropp. Jag välkomnar den inte med glädje men jag har visst inget val. Den finns lixom bara där och stör mig. Min familj verkar dock tycka om det för när jag blir febrig så blir jag sådär fnittrig som en liten flicka kan vara. Med andra ord så är jag väldigt trött och skrattar åt det mesta. Ganska underhållande enligt dem! ;) Jag gillar det dock inte. Eller fnittrigheten kan jag väl leva med men om det ska komma med feber så klarar jag mig bra utan det. Imorgon har jag dock bara en lektion och tror inte jag missar allt för mycket så det får bli en hemmadag med mycket sömn. Hela släkten på pappas sida kommer hit på lördag så jag har inte riktigt tid till att vara sjuk nu men förhoppningsvis hinner jag bli frisk tills dess. Annars får jag leva på alvedon. Det går det också!
 

ge mig!
 
På tal om alvedon så borde jag lämna datorn nu och svara klart på instuderingsfrågorna om missbruk! ;)
hoppas ni mår bättre än vad jag gör!
puss