I förskott.

Idag är dagen då jag åker till skolan fastän det är jullov. Varför i all sin dar gör jag det? Jo, för ett det är där jag ska fira nyår med 449 andra trevliga människor. Jag ska på Credos nyårsläger som i år är på MG. Känns en aning konstigt att jag ska sova i mina lektionssalar men det ska också bli väldigt roligt. Jag känner mig dock lite trött och det borde man inte vara innan ett läger men det går nog över med en dusch. Eftersom jag åker iväg nu i några dagar så vet jag inte hur det blir med bloggandet så jag önskar er ett riktigt gott nytt år och att det blir minst lika bra som detta!

jaghjärtarea.

Det är väl ingen nyhet att jag gillar rea? jag är en reamissbrukare och en äkta linnemissbrukare. Är det på rea och jag gillar det så köper jag det oavsett pris och jag älskar att gå runt i linnen. Jag har så ofantligt många men ändå kommer jag hem med nya efter nästan varje shoppingrunda. Idag kom jag inte hem med ett utan tre stycken. Ja, ni hör! ;) Idag har jag alltså, som ni kanske har förstått, varit iväg med mor min på mellandagsshopping. Mycket trevligt! En till sak som är ytterst rolig är att jag kom hem med en balklänning rikare. Hur galet är inte det!? hade inte alls tänkt köpa någon idag och egentligen inte tänkt kolla på någon heller men så såg jag en butik och tänker "Äsch, vi kan ju likväl in och titta vad som finns!" och efter en några provningar så hängde den där och väntade på mig. Det var inte alls en sådan jag tänkt ha från början och det var inte alls den bilden av min balklänning men den satt så perfekt och det är den enda som finns i Svea rike så jag kände att det var lika bra att köpa den. Jag är väldigt nöjd!! sex plagg och en julklapp för 550 kronor och så balklänningen som kostade lite mer. Det får man väl ändå tycka är okej! :)
 

God fortsättning.

Lugnet har lagt sig över prästgården. Här är det inga små springande barn kvar utan alla har lämnat oss. Det är väldigt trevligt att ha släkten här på besök men jag måste säga att det är lite skönt att bara va familjen också. Man kan gå runt i bara pyjamasen utan att det gör nånting. Nu ikväll har vi varit hos några goda vänner till vår familj. Det blev god mat och rappakalja. Sjukt roligt spel! Har faktiskt aldrig spelat det förut men om jag känner min familj rätt så var det inte sista gången det spelet spelades. Vi är verkligen en riktig spelfamilj. Det spelar minst ett spel varje dag och är det inte kort så är det risk eller något liknande. Vi spelade risk i eftermiddags och jag vann för andra gången i rad. Lite stolt faktiskt, ;)
 
 
 
Imorgon ska jag ta användning utan mina shoppingarmbågar och ta mig fram bland allt mellandagsreafolk.
God fortsättning på er och sov gott!