fri frakt och 10 % på hm!


Eftersom jag har fri frakt och 10 % på hm så kunde jag inte riktit låta bli att shoppa lite. Har kollat på sandalerna ett tag och jag är verkligen i behov utav ett par nya till sommaren så då kunde jag lika väl köpa dom nu när det var lite rea! :) Pyjamasen och träningslinnet var jag faktiskt också i behov av så det vara bara bra saker jag köpte ;) Har tränat i slitna tshirtar nu ett tag och det blir så mycket roligare att träna när man känner sig snygg så nu hoppas vi på att det passar och är snyggt :) Pyjamasen kändes somrig och fin så det fick följa med även den. Kan ju inte sova i långa och varma pyjamasbyxor hela året så den får det bli när det är lite varmare :)

Hade egentligen kollat ut ett par svarta haremsbyxor från barnavdelningen som tänkt köpa men nu var dom slut.. Buhu! Hoppas dom kommer in snart igen! :)

Nu blir det en kväll framför TVn. Sverige möter ju trots allt Kroatien i fotboll! Kolla på det nu vänner! Sport är bra för människan :)

jämnt måndag men aldrig fredag.

onsdagen är avklarad och om två dagar är det helg igen! Woho! veckorna går ganska snabbt just nu men tyvärr går helgerna ännu fortare.. Känns som om det är måndag jämnt. Varför kunde det inte vara fredag jämnt istället?
Fick idag reda på att jag är ledig nästa onsdag! woho för det! Ska in till stan och se west side story med min klass och Es1orna så då kommer vi inte hem förens typ 24-01 så då blev vi huxflux komplediga dagen efter. Hur skönt är inte det lixom? Har även studiedag nästa måndag så det är mycket ledigt nuförtiden. Det tycker vi om! :)

Jag har förresten bestämt mig för att jag ska ta tag i mitt "jeansproblem" och åka till jeansson och prova dom och är dom snygga så får dom följa med hem. ;) Det vara några treor som har något projektarbete som har kopplingar till butiken så dom gick runt och gav ut 20%-lappar på ett par valfria jeans så då blev valet ganska lätt! Så då blir det 1099-220 = 879 och sen har jag 100 kronor rabatt sen innan så från att jeansen kostat 1099 så kostar dom nu 779! awesome! 


Du ä bra söt du, puh!

pusshej!

gofika efter träning!


avocadon saknas denna afton! Får åka till ica imon! :)