pjuue!

och där var matteB avslutat. Så Fantastikt skönt! Har aldrig varit något mattebarn så jag är väldigt nöjd med ett G i den kursen. Det är en kurs som är väldigt bra att ha inför framtiden så det känns bra att ha den avklarad. Eftersom jag i nuläget inte har en susning om vad jag vill utbilda mig till så försöker jag ha så många bra kurser i bagaget som möjligt. Känns helt okej att ha trean framför sig när man vet att man varken behöver läsa engelska eller matte. Har mestadels praktiska ämnen i trean och dom ämnena som är teoretiska känns ändå som om man kan leva med :)

Nu har jag svept om till pyjamas och tänkte nog gå i detta resten av dagen. Eller njae, kanske inte. Ska en sväng till Sandra senare och laga lite god mat och prata igenom livet. Fick i uppgift att handla lite innan så då kanske jag inte ska gå i pyajams..? ;) Isak kommer hem vid 18-tiden så jag kanske tom hinner träffa honom lite idag också! :)

matchdags.

Är egentligen lite febrig idag men eftersom biljetterna redan är bokade så kommer man inte undan. Vi ska alltså in till stan ikväll och se Sverige-Island på gamla ullevi. Ska bli riktigt roligt! Har aldrig sett en landskkamp live mer än när Sveriges u21-landslag spelade och mitt lag gick in och höll dom i handen. Men detta är lixom lite mer på riktigt. Detta är ju ändå landslaget med Zlatan och laget med många stora namn. Hoppas på lite blåvita spelare får spela. Såsom Hysén och Wernbloom.


dålig dagensbild

ha en fin kväll!

jag mår bra

...Rent psykiskt iaf. Jag har haft en tufft år på många sätt och vis men det är nu jag äntligen kan säga att jag mår bra. Det är två män i mitt liv som ska ha stort tack för det. Först och främst är det världens finaste pappa i himmelen som ska ha all tack och så Isak såklart. Kände länge i mina böner "varför händer ingenting? eller Varför får inte jag må bra?" Men Gud är god. Han ger inte alltid bönesvaren på det sättet som vi själva tror. I mitt fall känns det som om att Isak kan ha varit hans svar till mig. Isak har fått mig att känna mig vacker och det är ett stort steg i mitt liv. Det var längesedan jag kunde kolla i spegeln och tänka "Jo, men idag är jag snygg" men idag hände det. Jag blev nästan lite chockad. Vad hände där lixom? Det är en bra bit kvar till det jag vill uppnå men detta är ett stort steg i rätt riktning. Pappa sa det häromdagen att jag ser mycket gladare och piggare ut nu. Och det har väl att göra med mitt välmående. Nu kan jag le på riktigt och verkligen känna mig lycklig. Förut förväntade sig människor i min närhet att jag skulle vara "den glada tjejen" eller liknande men nu kan jag verkligen vara den tjejen. Inte för att alla andra vill att jag ska vara det utan för att jag känner mig bra och lycklig. Sen så säger jag inte att jag mår bra jämnt och att jag är nöjd över mig själv för det skulle vara en lögn. Men jag är på rätt väg och fortsätter jag kämpa och vandra på denna ibland krokiga väg så kommer jag förhoppningsvis komma till den dagen då jag kan känna mig nöjd med mig själv och verkligen kunna leva mitt liv så som jag vill leva.sov gott!
puss
/C