Ny instagram - Nytt liv?

tänk om det hade varit så enkelt. Vet dock inte om jag hade velat byta liv men en ny instagram ville jag tydligen ha för vips var den förra borta. Hade haft en "öppen instagram" och därav hade jag fått många följare som jag inte hade den blekaste om vilka dom var och kände att så ville jag inte riktigt ha det så bort med den gamla och in med en ny "stängd instagram". Nu kan jag ha koll på vilka som vill snoka i mitt liv och kan tom godkänna dom först. Vilken lyx! ;) Det hade ibland varit skönt att bara kunna starta upp ett nytt liv. Kunna välja vilka man vill följa och kunna godkänna vilka man vill följas av. Säger inte att livet hade blivit enklare då för det tror jag egentligen inte men man kunde iaf få ha lite kontroll. Jag är mitt uppe i ingenting just nu. Mitt liv är en enda röra och jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen. Jag vill veta vad Gud vill med mitt liv och jag vill veta vad jag vill med mitt liv men just nu vet jag inget av det. Jag står bara kvar och trampar på ett och samma ställe. Jag kommer lixom ingen vart. Jag gillar att bestämma småsaker men när det kommer till större (enligt mig) beslut så tar det stopp. Jag lider av jobbiga beslutssvårigheter helt enkelt vilket är väldigt jobbigt. Alla kan ge mig råd om vad dom skulle gjort i min situation vilket många mer än gärna gör och gärna är åsikter 10000 olika och jag uppskattar alla råd men just nu behöver jag få råd från mig själv och det är det som är det svåraste. Jag har inga råd som jag kan ge mig själv. Livet hade varit enkelt om någon annan tog alla beslut åt än me frågan är.. hur roligt hade det varit? Få allt serverat på ett sliverfat och bara vara. Vissa hade säkert trivts med det och jag kanske hade varit en av dom i några dagar men vill man verkligen leva ett helt liv på det sättet? Jag tror inte det.
 
Nä, nu sitter jag bara och babblar på här och jag vet knappt vad jag skriver längre.
rörigt var ordet.

Gekås

En förmiddag på gekås är avklarad tillsammans med Hanna och Jonathan. Vi kom vid 8.30 och sitter i bilen påväg hem nu. Väldigt skönt att vara i kassan när man ser hur folkmassan bara ökar. Helt sjukt vad mycket folk det är på ett sånt ställe! Jag tänkte att jag skulle vara billig idag och köpte inte ett ända klädesplagg men ändå kom man upp i över 700 kronor. Men jag har köpt vettiga saker och jag har hållit mig till listan nästan hela tiden med undantag för ett par saker men dom sakerna kostade 50 kronor totalt så jag är nöjd! Jag har även haft en väldigt bra dag!! Man får passa på att umgås när dom är hemma! :)

 

Tänkte att det är alltid bra att fotografera vagnsnumret för det är väldigt lätt att blanda ihop vagnarna. Vet inte hur många gånger jag hörde i högtalarna "Gekås kundradio; Ni som sett **** gul/röd/grön/svart kontakta receptionen". Vi klarade oss dock utan något sådant med det skulle inte förvånat mig om det hade hänt! ;)

 

pusshej!

/C

Julklappsfix

Idag var det inte lika fint väder man vaknade upp till. Idag är det sånt väder då man frågar sig varför man bor i Sverige och inte i typ Florida. Men när det är sånt här väder så kan man sitta inne med gott samvete och dricka en varm kopp te/choklad och sitta och julklappsfixa. Håller på med en julklapp till mamma och pappa som tar så sjukt mycket tid. Ingen av dom läser här (Tillåter dom inte ;)) men risken finns ändå så jag håller det hemligt. Åh, det är så mysigt att sitta och fixa med julklappar. Julen känns så mycket närmre då! Snön kan få komma lagom till första advent och så ligga kvar till nyår. Det skulle vara perfekt! En julafton utan snö känns inte riktigt bra men tyvärr har man fått vänja sig vid att så är fallet men i år hoppas jag att det ska komma mycket snö! Stora delar av min släkt kommer hit och firar jul och i och med kommer det två små übersöta barn på 4 och 2 år. Då är ju snö ett måste! Så mysigt att kunna vara ute och bygga snögubbar och göra snöänglar. Känns inte riktigt lika juligt om det är regn och 3+ på julafton som faktiskt inte är en omöjlighet. Usch och fy! Snö ska det va!
 

en dag på sjön i februari
 
 hejsvejs!