Saltvattnet smeker mina kinder.

Nåt annat som är långt ifrån osmakligt är Daniels tal till Victoria.
 
 
 
Att youtuba "onödiga" saker är något jag är ytterst bra på. Särskilt saker som fina tal till någon man älskar! Åh, när han säger "Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så!" Då brister det lixom lite för mig. Jag sitter här med tårar i ögonen samtidigt som jag har ståpäls. Käre tid, känslomänniska som jag är! ;)
 
Ett annat klipp som gör så att tårarna rinner är;
 
 
Särskilt vid tiden 1.41. Hej gråtkalas!

Blir så lack...

...på reklamer som denna.
 
 
Vad säger de barn som varken har råd med ett besök på Liseberg eller en semester-resa till Italien? Eller de barn som inte ens har rena kläder eller ett par hela skor? Liseberg tycker säkert att detta är en jättebra reklam om visst den kan säkert locka ett och annat barn denna sommaren men jag tycker ändå den är osmaklig.
 
Vad tycker du? Är detta den bästa reklamen de kan komma med för att locka gäster i sommar?

En av de bättre.

Min söndag har verkligen varit en av de bättre! Det blev tyvärr ingen kyrkgång för min del för jag satt och paniksydde  klart en del av projektarbetet som ska redovisas imorgon (!) sedan blev det dundergod söndagmiddag på mammas vis och nu är jag precis hemkommen efter en golfrunda med Viktor. En helt okej söndag! Solen och skinit på oss hela dagen så det var fantastiskt skönt att få komma ut! Bra motion är det också!
 
Börjar känna av en viss träningsvärk efter monsterpasset igår så tänkte lägga mig i ett varm, skönt bad och sedan förbereda lite inför morgondagens redovisning men annars inget planerat. Kanske blir ett och annat onetreehill-avsnitt eller liknande. Ska försöka peta in lite magträning i kvällens schema också så det får väl bli nu innan jag hoppar i det varma badet.
 
 
              
senaste från instagram  ~ carolineandersson94
 

Nä, magträning var det ja!
hoppas DU har en bra dag!