året som gått - februari.

Om januari månad var bra så var februari ännu bättre. Timmarna i skolan började fyllas av mer och mer musikal. Det var långa dagar från tidigt morgon till sen eftermiddag och man var helt inne i alla scener och körsånger. Ett 80-100sidigt manus skulle man kunna utantill och tro det eller ej, men det kunde man. Men februari var också en väldigt tuff månad, det var mycket plugg utöver musikalandet och jag var nära flera gånger att knäckas men jag lyckades hålla mig ovanför ytan och det är jag väldigt glad över. Sportlovet spenderade jag i fjällen tillsammans med magsjuka vänner, japp, så kul var det. Ett läger med 31 stycken totalt och 14 stycken blev drabbade. Jag var dock inte en av dem (tack och lov!) men magsjuka är verkligen en dålig uppfinning. Men jag fick åkt härligt skidåkning och lyckades komma därifrån utan ett enda sjukhusbesök. Heja mig! ;)
 
 
Fick spelat min sista terminsredovisning någonsin och känslan när det var klart var verkligen så skön! bara anspänningen av att man ska spela upp för alla estetklasserna och att lärarna sitter och bedömmer. Nä, fy för, ingenting för mig! Men jag har klarat sex stycken och det är jag stolt över!
KRAM!
 
 

året som gått - januari.

Ett år. Vad är det egentligen? Massa tid som bara flyter förbi, och samtidigt dagar med möjligheter. Life is a rollercoaster. Sen är det upp till oss att njuta av färden eller skrika. 2012 blev ett år fullt av både skratt, gråt, njutningar och skrik. Ett år fullt av mycket glädje men också ett år fullt av uppförsbackar och prövningar.
 
Det har gått drygt ett år från det att jag skrev det som du precis läst, det är alltså dags för ännu en årsredovisning och vi börjar med januari månad. Vilken månad alltså! Jag var upp över öronen kär och var alldeles tillfreds med det liv jag levde. Jag laddade upp inför den sista terminen som gymnasieelev och hade en träningslust som aldrig förr. När jag kollar tillbaka i arkivet så ser jag att det inte hände så värst mycket. Vi började läsa manuset till musikalen mer aktivt efter jullovet och vi kände oss mer förvirrade än någonsin när det gällde det men under veckornas gång så började bitarna falla på plats.Tankarna om tiden efter studenten började gnaga sig på och var jag inte förvirrade pga all musikalövning så blev jag det av framtidstankarna. Studier, bibelskola, resa eller jobba? Ja, det var frågor som jag ställdes för allt som oftast.
 
 
Januari var en riktigt månad och vi hade flera minusgrader och snön låg vid på marken. Kan vi inte hålla en tumme på att det blir så nästa år också? börjar bli riktigt trött på allt regn nu!
 
Ska försöka slänga ihop februari månad innan natten också, så håll till godo!
 
 KRAM!
 
 

lite sol, tack!