Inspiration.

Värstingdagen är nu påväg mot sitt slut vilket känns underbart. På min håltimma i förmiddags så åkte jag till Corpus för ett fantastiskt skönt men ack så jobbigt gympass. 5km crosstrainer, 200 situps, 50 rygg och 50 lår. Allt detta kommer jag antagligen få känna av imorgon eftersom jag redan hade träningsvärk i både rygg och mage idag. Jag har verkligen fått ny inspiration för träningen igen. Jag mår bättre, orkar mer och är på bättre humör vilket bara är massa positiva effekter. Löööööw it! Det bästa (ja, det finns faktiskt ljuspunkter) med torsdagar är min tretimmars håltimma på förmiddagen. Har matdag med Einar på torsdagar så hinner inte träna på eftermiddagen/kvällen så då är det så skönt att hinna göra det under skoltid.

I eftermiddag ska jag plugga arbetsmiljö och säkerhet inför provet imorgon och ikväll ska jag på medarbetarträff med kyrkan. Borde plugga men ja, det är god mat ;)

 

 

Ha en fortsatt fin eftermiddag!

 

Värstingdag

Denna veckan har verkligen varit en vecka fullt av dalar och det känns som om den aldrig ska ta slut och till råga på det så har jag min värstingdag idag. Alla tänker på onsdagskvällen att imorgon är det torsdag och det innebär att det snart är helg och det är jag ju iofs villig att hålla med om men min väg till helgen är inte särskilt rolig. På fredag har jag prov på min enda lektion som jag har så kanske slutar runt 10.15 vilket inte är superjobbigt. Nu ska jag luta mig tillbaka och sova sista biten innan skolan.
Ha en underbar dag!

Framtiden.

Kajsa och jag hade vårt dagliga kvällssmsande igår och vi kom in på temat framtid. Har kommit fram till hur mycket det ordet skrämmer mig. Jag är verkligen inte redo för framtiden än. "vad ska du göra till hösten?", "vad ska du utbilda dig till?", "Vem vill du gifta dig med?", "När vill du gifta dig?". Aah, är detta frågor som man ska kunna svara på när man är 18 år!? Just nu vet jag absolut inte svaret till några utav dessa frågorna. Jag vet att jag vill jobba men jag vet inte var, jag vet att jag vill plugga men jag vet inte till vad, jag vet att jag vill gifta mig men jag vet inte med vem och jag vet att jag vill gifta mig men jag vet inte när. Räcker det som svar? Min hjärna blir totalt mos när jag tänker på allt detta för jag vill så gärna ha svaren men jag har dom inte. Jag njuter för fullt över att jag får gå i skolan i några månader till. En vardag där man fortfarande vet på nåt ungefär vad man ska göra. 
 
 
Nu vet jag tex att jag måste gå och göra mig i ordning för att hinna till skolan.
Precis så stora val är alldeles lagom för mig.
Ha en riktigt bra dag, vänner!