TIPSA MIG!

Känner att min inspiration till att blogga är i botten så behöver lite tips från er. Vad vill ni läsa om? tipsa mig om allt! Vill ni ha frågestund? Vill ni veta mer/mindre om mig? Ja, ni fattar! 

 

s e m e s t e r.

Efter lite schemakrångel från chefens sida så har jag gått på semester fyra dagar i förväg, alltså idag. Lite surt att gå miste av de 1500-2000 som jag skulle tjänat men också VÄLDIGT skönt att ha semester! Så idag har jag njutit till max tillsammans med familjen. Himmelen valde att öppna sig nu på kvällskvisten och det åskade och blixtrade som aldrig förr så vi satte oss runt ett bord och spelade ett parti risk och som jag tillslut vann. En mycket bra eftermiddag/kväll. Hade lovat Viktor att vi skulle ha vårt årliga HarryPotter-maraton när jag fått semester och när jag nu fick den idag istället för på fredag så tänkte vi sätta igång. Vi laddar upp med madrasser framför tvn, täcken, gosiga kuddar i massor. Vi kommer antagligen somna mitt i nån film så d gäller det att vara väl förberedda. 
Nu när jag gått på semester på obestämt tid så litar jag till detta ord. Jag litar på att Gud har en plan med mitt liv och med min höst för just nu vet jag väldigt lite. Jag vet att jag kommer vara vikarie på fyra olika dagis och att jag förhoppningsvis kommer kunna jobba lite på ICA (iaf ha kvar mina två lördagar i månaden) men mycket mer än så vet jag inte. Drömmen vore att få ett vikariat av något slag nånstans så att jag skulle haft en grund att stå på för det dumma med vikariejobb är att man aldrig vet hur mycket man får. Vissa veckor kanske man fått jobba 4-5 dagar medans det kan vara ett uppehåll på två veckor då man inte jobbar alls. 
 
Ni kan väl hålla en tumme eller två för att jag ska hitta något som jag trivs med i höst?
KRAM
 

Sista.

Idag går jag på min sista jobbvecka som sommarvikare för denna sommaren. Det har hunnits med 15 jobbpass under juli månad och har fyra kvar innan det är över för denna gången. Rivstartar semestern med bröllop, Sthlm, Puls, broders flytt till skåneland och sedan är det lugnt i några dagar innan tre dagars jobb är inplanerat. Något fullproppad semester men jag gillar det! Får spendera massa tid med människor som jag gillar och kanske framförallt med Sofie som flyr landet i ett helt år. Hur i all sin dar kommer jag klara av att säga hejdå till henne? Tacka vet jag skype!
Sofie är vännen som man ringer/smsar när man är ledsen, glad, kär, pirrig eller bara behöver ha någon att prata med. Hon är en äkta vän och jag tokgillar henne megamycket och kommer sakna henne nåt så vansinnigt. Kommer spendera hela min nästa vecka tillsammans med henne och ska då ta vara på varenda lite stund som jag har med henne. Alla borde ha en vän som Sofie!
 
Ha en fin dag!