Lugnets tecken.

Det blev en dag i lugnets tecken. Blev väckt av Viktor vid 12 då han tyckte det var dags för mig att vakna och sedan kikade vid lite serier, åt lunch, spelat dålig golf och nu sitter vi och ser på Wallander. Det är final i en fotbollscup inatt så har en känsla av att det blir för lite sömn även denna natt.
 
 
Gårdagens bröllop var förövrigt helt fantastiskt! Finaste E&J blev gifta, talen talade, spexen gjorda, tårtan äten, dansen dansad och allt det som tillhör en bröllopsdag fanns där. Tyvärr fanns inte riktigt det härliga sommarvädret där utan när de kom ut från kyrkan så var det ösregn och uppfällda paraplyn överallt men vad gör det när man är så lyckliga och vackra som E&J? Det blev en bra dag helt enkelt!
 
Ha en fin kväll!
/C

herr&fru Ekengren!

foto - LindaNorén

benböj och bröllopsfix.

Efter repet igåreftermiddags så packade vi in oss i bilen, trots att det då ösregnade, och åkte mot golfbanan för att gå 18 hål. Som tur var så slutade det regna sådär brutalt som det gjorde när vi åkte utan det duggade bara lite och det är inte lika jobbigt. Det gick helt okej för mig men inte tillräckligt så det får bli nya tag kanske i eftermiddag eller imorgon. Jag har verkligen börjat tycka det är roligt att spela golf! Eller ja, roligt och roligt, det beror på hur det går såklart.. ;) Igår hade jag stegräknare på mig när jag spelade och totalt gick jag 11678 steg och 9.5 km. Det är ändå rätt bra tycker jag! Igår passade jag även på att köra lite allsidig träning under tiden. Tänk först att man går nästan en mil med några extrakilon på ryggen och så passade jag på att göra knäböj så fort jag stog stilla. Två flugor i en smäll helt enkelt! :)
 
 
Idag vankas det bröllop för finaste E och hennes J. IIh, jag laddar! Nu börjar verkligen mina vänner att gifta sig. Lite galet är det allt! Jag får väl tänka på att de har några år i försprång på mig så det är lungt! ;)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa allt som måste fixas!
 
ha en bra dag!
/C