Lyxar.

Vi är framme på Teneriffa och vi njuter! Njuter av detta fantastiska hotell som är helt sjuuuuuuukt snyggt. Tänk att Jonas bott här på detta femstjärniga hotell i snart ett halvår. Vilken lyllos! Dagen har bjudit på massor utav sol och underbart god mat. Jonas åkte precis iväg till flygplatsen (12 mil enkel väg) för att hämta två gäster vars flyg var tre timmar sent medans Viktor och jag ligger här utslagna och latar oss. Jag älskar verkligen att ha semester. Att få ta dagen som den kommer och bara njuta av varandras sällskap. Om vädret är på vår sida så kommer morgondagen spenderas vid poolen och annars inne i spa-avdelningen. Vad tycker ni om det? Låter det som en bra plan? :)

Sov gott för det vet jag iaf att jag kommer göra!

min dag.

Påskäggsletande, frulle, packning, godisätande, niotimmars jobbpass, och midnattsgudstjänst. Det är min påskafton det. Ändå helt okej om ni frågar mig! Börjar känna mig lite nervös inför morgondagens flygtur så det ska bli rätt skönt att ha dagen uppbokad med annat så det inte bara blir att man tänker på det. Frågan är bara om man packat ner allt som man behöver. Förra gången jag packade i min resväska var när jag skulle till fjällen så nu känns det som om jag har alldeles för lite kläder med mig bara för att alla desa tunna kläder knappt tar någon plats. Men det ska nog bli väl! Känner jag mig rätt så har jag säkert för mycket kläder med mig men känner att det är bättre när det är åt det hållet och inte tvärtom. Om man bortser från själva flygresan som jag inte är något större fan av så ska det bli riktigt roligt att få komma iväg till solen. Få träffa Jonas igen och bara njuta av en vecka tillsammans! Min dator kommer följa med så det blir nog lite OTH-tittande på vägen ner. Får väl se hur länge batteriet håller men lite tidfördriv blir det iaf! Sedan har jag många bra offlinelistor på min spotify så bra musik det har vi också. Vi är så förberedda så!
 
gårdagens organiserade pack-kaos.
 
Nu åker jag och firar min påskafton inne på ICA.
Ha en riktigt bra dag!

Påsk.

Denna påskhelgen blir något annorlunda än vad den brukar vara. Med en påskafton som är fullproppad med jobb och en påskdag som tillbringas på ett flygplan påväg till Teneriffa men vem har sagt att man ska göra som man alltid gjort? Säger emot mig själv lite där. Jag är en äkta konservatist. Jag vill att det ska vara som det alltid varit och är mån om traditioner sen får man gärna lägga till saker i traditionen men det ska ändå ha alla andra delar med. Julkalendrar och påskäggsletande är två saker som jag tycker är viktigt. Eller ja, särskilt påskäggen. Vi har alltid fått små ledtrådar av pappa som sedan leder till ett påskägg nånstans i vårt hem eller i vår trädgård vilket jag tycker är väldigt roligt. Först en ledtråd som leder till en annan som i sin tur efter några ledtrådar leder till ett gott godisägg. Ni kanske tycker jag är lite för stor för det men icke. Viktor är 21 och tycker fortfarande det är viktigt! Jag är alltså några år på mig. ;)
 
Idag, på denna goda fredagen, vaknade jag 8.15 och var helt utvilad. Somnade 22.15 så hade fått sovit prick 10 timmar så inte konstigt att jag var utvilad. Det var så skönt att bara få sova ut och slappna av. Var helt stört trött igårkväll. Gick runt som en zombie och bara var fast jag knappt var delaktig i det familjen gjorde. En tidig kväll var alltså ett måste. När man vaknar tidigt så hinner man göra mycket mer. Åt en lång frukost, var i kyrkan, pratat i telefon med storebror, fikat med la familia och hörde rykten som att det skulle spelas risk i eftermiddag. It´s a good friday!
 
Cypern -10
 
Ha en riktigt bra dag!
/C