gääääsp.

Tröttheten från balen har nu tagit plats i min kropp. Under gårdagen var jag oförskämt pigg fastän jag sovit på helt fel timmar och även för få men idag så har ögonen gått i kors av trötthet. Spenderade fem (!) minuter i skolan, det tog alltså längre tid att ta sig till och från skolan än vad det gjorde att vara i skolan, för lite betygssamtal sedan snabbt hem för att åka mot Borås med Jonas för lite shopping och sedan ännu en gång åka iväg för shopping med utbytt sällskap mot mor och shoppingeb blev mat istället för annat. Nu är vi förberedda inför allt vad student heter.
 
Morgondagen bjuder på jobb och för en gång skull jobbar jag 8-14. Den tiden har jag inte jobbat på över ett år så det kan bli spännande och se om jag kommer ihåg morgonrutinerna eller inte. Bakar tillsammans med en rolig kollega så det ska nog inte vara några problem. På kvällen hade jag först tänkt åka mot Skene och studenttältning med flertalet treor men det lutar åt att jag blir hemma. Är så vansinnigt trött och har varit hemma väldigt lite det senaste så det får nog bli en hemmakväll med familjen istället. Mycket ska fixas inför studenten och eftersom jag inte kommer vara hemma på hela måndagen så känner jag att jag vill vara med och hjälpa till lite mer eftersom det ändå är Jag som tar studenten. Familjen ska ju inte behöva stå för allt. Är så tacksam för allt jobb som min familj lägger ner inför denna stora dag. Ni är guld värda!
 
dålig bild på världens bästa.

Nu ska jag borsta taggarna för att sedan ta en tidig kväll.
Så rolig fredag har jag.
KRAM

Sista.

Sista fredagen är här. Egentligen sista skoldagen också eftersom vi bara ska spela brännboll på måndag. Kan väl egentligen inte säga att idag är en riktig skoldag heller. Lite betygsnack för att sedan åka hem igen. Skoldag på så sätt att jag kommer sitta i lektionssalen för sista gången. Nu har min hjärna börjat förstå att det verkligen börjat gå mot slutet. Balen är avklarad och vi laddar nu om inför studenten, Turkiet och livet. Vi laddar upp inför att gå ut i vuxenlivet.

I eftermiddag ska huset städas, tvätt ska tvättas och kakor ska bakas. Många förberedelser nu med andra ord!

Hur ser din fredag ut?
Kram
/C

mer av detta, tack!

Denna soliga torsdag börjar lida mot sitt slut. Idag har vi fått ta del av den älskade solen igen och att vara ledig när det är riktigt sommarväder är ju inte helt fel. Vaknade 12.15 och var jättetrött men kunde inte somna om (hade då sovit sju timmar) så bestämde mig för att svepa om till bikini och lägga mig ute på balkongen. Sagt och gjort. Där låg jag en bra stund och bara njöt (läs svettades) av den varma solen. Mer utav dessa dagarna tack! Om fem dagar sjunger vi om studentens lyckliga dar och några dagar senare åker vi mot Turkiet!
 

kan ju inte vara normal jämt
 
ADJÖKEN!