hjälp till att rädda liv.

Tyfonen Haiyan som har dragit in över Filippinerna har drabbat miljontals människor. Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas hårdast. UNICEF finns på plats och högsta prioritet är nu att rädda barns liv. De får ut mediciner, mat, rent vatten och hygienartiklar till de drabbade barnen och deras familjer. -Unicef

Som sagt, för några dagar sedan drog tyfonen Haiyan in över Filippinerna och fick fruktansvärda konsekvenser. Tusentals människor har dött och än fler har skadats på ett eller annat sätt. Vi som är så långt ifrån katastrofen kanske tänker "Äh, dem löser det, jag kan väl ändå inte göra nånting härifrån?" men det är just det du kan! Om du skickar LIV till 72900 så skickar du 100 kronor till Unicefs arbete där nere. Jag lovar dig, du klarar dig utan den hundralappen nästa månad. 
 
 
 
Skickar du iväg detta sms så gör det så att de får ut mediciner, mat, rent vatten och hygienartiklar till de drabbade barnen och deras familjer. Det är väl ändå värt mer än den snygga tröjan från GinaTricot? 
 
KRAM











Kom ihåg mig?