Kiladesign.

Var iväg en sväng hos en god vän till familjen tillsammans med mamma i eftermiddags. C som är driver företaget kiladesign och gör massa fina smycken gav mig ett valfritt smycke i studentpresent så tyckte det var dags att åka dit nu. Valde först en superfin ring + att jag köpte en också. C gör alla smycken av olika sorters porslin så det känns roligt att ha en ring som ingen annan har, liknande finns ju såklart men ingen precis likadan.


Här har ni ringarna jag valde. Visst är de fina? En ringfingersring och en till långfingret. Jag är supernöjd! 

Har du haft en bra dag?
Kram

Hösten

Sista september idag och galet vad denna månaden gått fort och vilket underbart väder vi haft. Det är först nu det höstiga vädret börjar komma då man behöver skrapa bilrutan på morgonen och plusgraderna blir allt förre på dagen men det fina vädret är fortfarande kvar vilket jag hoppas stannar långt in i hösten. Bara för några veckor sedan gick jag i shorts och linne pga att allt annat var för varmt. Inte ofta det är så i september månad, inte för mig iaf. Hösten känns på nåt sätt mycket kortare när det är fint väder ute och humöret blir bättre. Bara massa fördelar!
 

Imorgon är det jobb för mig igen. Denna gång som assistent för en kille på skolan inne i byn. Har aldrig jobbat med något liknande förut så det ska bli spännande och säkerligen utmanande.
 
Kram!

när inspirationen tryter...

 ..blir det favorit i repris.
 

do all of this, will become a good man. ♥