Suga ut det bästa.

Alltså, är det sommar redan? Känns som om vi bockar av sommardag efter sommardag just nu. Och jag klagar då inte! Körde shortspremiär på jobbet idag vilket kändes som ett helt rätt alternativ då solen lyst mest hela dagen och temperaturen legat på 17-18 grader. Tydligen ska det bli lite sämre väder i slutet av veckan så vi försöker suga ut så mycket vi bara kan av dagarna med grillningar ute på altanen och annat mys.
 

Med delar av Viktors bjbelklass hemma så blir vi många runt bordet, och jag klagar då inte på det heller. Älskar att ha huset fullt av vänner och älskar att man kan sitta ute på kvällarna och äta kvällsmat utan att man fryser ihjäl. Helt klart en fin tid på året just nu! tänk att det redan är första maj på torsdag. Hur fort har inte denna våren gott, lixom? galet!!
 
Stor kram till dig!

Gårdagen.

Tåg, tåg, tåg, buss, häng i Glimåkra, buss, tåg, tåg. Så såg min gårdag ut skulle man säga. Åkte redan 7.13 från Horred och var i Varberg igen 20.40 så det var en lång dag på vift men också en väldigt rolig dag. Alltid spännande med nya skolor och få träffa nya människor. Kommer jag in på denna skolan så har jag sannerligen ett svårt val framför mig. Det jag vet är att det blir en skola i Skåne jag kommer tillbringa min tid på. Livet är minsann spännande, tänk att lilla jag ska ta mitt pick och pack och flytta hemifrån. Konstig känsla.


När det är så fint väder som det var igår så är det så galet vackert i Varberg. Lyckades ta en bild i farten genom fönstret. Visst är det vackert?! Det var lika vackert på vägen hem med en illröd solnedgång men med smutsiga fönster så lät jag bli att fotografera. 

Nu, efter tolv timmars sömn, väntar frukost i solen.

KRAM!

Så bra man kan ha det.

Vips var helgen påväg att ta slut och sommarvärmen är här på besök igen då man kan sitta ute på altanen och äta frukost i omgångar som sedan övergår till lunchsittning. Älskade helg, helt klart en att spara i den lilla hjärteasken. En fredag med KU, en lördag med överraskningar och nu en söndag med solhäng. Tänk så bra man kan ha det! Imorgon ska jag som sagt åka söderut till en folkhögskola på intervju och audition så det ska bli spännande att se hur det går. Eftersom skolan ligger såpass lång bort får jag vara ledig från morgondagens jobb så det blir en dag på tåg och buss imorgon.
 
 
En helg att lägga i hjärteasken. helt enklt.
 
KRAM!