Det går undan.

Dagarna susar förbi och nu är vi redan inne på den andra veckan av massor. Sjukt vad tiden går fort! Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och det stämmer verkligen för roligt, det har vi. Rysligt roligt! Vi sjunger, skrattar, äter (!!!), myser och har det alldeles underbart. Om jag säger att jag stortrivs så vore det nästan en underdrift. Jag umgås med så vansinnigt fina människor från morgon till kväll så man kan inte riktigt låta bli att trivas. Tacksam är nog ordet jag söker efter. Hade min första pianolektion idag och måste säga att det gick över förväntan. Kul var det också! 

Gårkvällens vackra himmel.

Hoppas DU mår bra!

KRAM

Magen värkte och tårarna rann.

Då var första skolveckan avklarad och det firade vi med tacokväll hemma i vårt trånga men mysiga kök. Finns det hjärterum så finns det stjärterum och det kom på prov igår när 15 stycken skulle få plats runt ett bord, men vi lyckades. Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat, fint sällskap och rysligt mycket skrattande. Tårarna rann och magarna värkte av allt skrattande och det får väl ändå vara ett godkänt betyg för en kväll? Tycker nog det! Tänk att just jag fått hamna i en sån här fin klass. Det känns som om vi känt varandra i ett år, iaf bra mycket längre än en vecka. Tiden är konstig!

Glimtar från veckan.

Idag blir det en tur till favvobutiken Ikea med ett gäng fina människor för att köpa det man kommit på man behöver nu när man väl flyttat in såsom ljusslinga, gardiner och lite annat smått och gott. Vi får se vad man hittar, huvudsaken är att vi gör det tillsammans.

Ha en fin lördag!!
KRAM

Folkislivet.

Folkislivet alltså, vilken grej! Det känns som om min klass känt varann i flera månader när vi i själva verket bara känt varandra i sisådär tre dagar. Galenskap kallar vi det. Jag stortrivs verkligen i klassen och nu när vi börjat sjunga också så blir det ännu roligare då alla är så sjuuuukt duktiga och verkligen brinner för det här. Men det är inte bara sjungandet som är roligt utan allt runt om kring är så värdefullt också. Som ikväll satt ett gäng hemma hos oss i villa 7 och drack te, pusslade och bara umgicks. På skolan finns en utbytesstudent från Palestina så vi bjöd hem henne också så då blir det engelska som gäller, bra träning med andra ord. 

Folkislivet alltså. Testa på det du också!

KRAM!