Kvällsdejt och en bra livsstil.

En kvällsdejt såhär i slutet av veckan var precis vad jag behövde. Fina, fina vännerna! God mat, fantastiskt sällskap, lite prat mellan sisådär himmel och jord och så lite sjungande på det så går tiden fortare än fortast så nu är jag åter på hemmaplan igen. Ska upp tupptidigt imorgon också så snart tänkte jag krypa till kojs men tänkte gå igenom lute kvällsgöra först så som att läsa bloggar och annat totalt onödiga saker. Sånt man bara hinner göra på kvällarna.
 
 
Detta mina vänner, är en bild fullproppad av kärlek tagen under vårterminen i tvåan. Åh, som jag gillar dem och är så tacksam för att jag har dem och en drös till som förgyller mitt liv. Ja, tacksam är bara förnamnet. På tal om något annat än bara tacksamhet är en grej som fastnade i mitt huvud från filmen  "about time" - lev livet så som om du skulle levt dagen en gång till och ändrat det som inte var bra. Det är ett så bra tankesätt tycker jag. Säg den extra snälla saken till en medmänniska, hjälp till med disken, hämta ett syskon vid stationen eller vad det nu kan vara. Gör livet och vardagen till det bättre helt enkelt! Det är svårt och jag fastnar ofta i olika fällor men det är något jag försöker att göra. Förgyll vardagen helt enkelt med snälla saker!
 
KRAM!

Att bli inringd!

Att bli inringd till att börja jobba 07.15 istället för 11 är bra för ekonomin men inte lika bra för välmåendet. Nä, riktigt så farligt är det inte, men det hade ju inte känts helt fel att få en säng nu under rasten och knoppa in en stund. Jobbar till 16.30 och sedan ska jag hem en snabbis innan jag åker till Skene för att träffa delar av tjejgänget. Det är så lätt att det går ett tag mellan gångerna man träffas så vi är utspridda över landet men nu är iaf vår 08a hemma så så får man passa på. Jobbar tidigt imorgon också så allt för sent lär det inte bli men ändå roligt att träffas en stund.


Är det inte helt underbart att det är ljust på mornarna nu? Detta kortet tog jag 07 imorse och det var alldeles lagom väder ute. Tänk då att det bara är februari. Snart är dem riktiga vårmånaderna här och då är det ännu ljusare. Helt ljuvligt!!

KRAM!

mars - en vårmånad.

Kan ni fatta att det är första mars på lördag? mars månad har alltid inneburit vår i min hjärna så jag fortsätter med det. Jag lever fortfarande på gårdagens underbara vårväder och hoppas solen kommer och gör oss sällskap fler gånger snart. Idag har det varit ganska varmt, eller ja upp mot 8-10 grader, men solen har lyst med sin frånvaro så det har varit ganska rått och ruggigt ute men när solen väl kommer fram så är det riktigt gott att vara ute. Men hela tiden nu är ju helt underbar egentligen. Det är ljust långt in på eftermiddagen och barnen vill vara ute mest hela tiden så att jobba är inte jobbigt nånstans just nu. 
 
 
Såhär vackert var det här ute på landet när jag cyklade hem från jobbet igår. Även det är ju helt ljuvligt att man kan gå eller cykla till jobbet utan att behöva ha på sig halva garderoben utan nu var det istället så att man kom svettigt till jobbet. Mamma slutade tidigt idag så jag kunde åka bil hem men annars har det blivit 1.5 mil på två dagar. Härligt med vardagsmotion!
 
KRAM!