Äntligen här!

Fredagen är här och jag älskar det. Cirkus två timmar kvar innan jag går på en ledig och efterlängtad helg. Började dagen med mysfrukost med päronen och sedan två avsnitt grey's innan jobbet. Fina grejer! Har faktiskt en helt ledig helg framför mig då jag bara ska hitta på saker som jag tycker är roligt med start med ku och möjligtvis pulkaåkning ikväll för att sedan se om det dyker upp något annat. Öppen för förslag helg enkelt!


Har kollat igenom grey's tidigare men var länge sedan nu men så började jag följa det på TVn igen men missade bögar avsnitt så nu har jag börjat streama serien istället. Tar mycket tid och man sover för lite men det får det vara värt. :)

KRAM!

visdom.

 

rätt sida mörkret.

Klockan är lite efter 17 och det är fortfarande inte helt mörkt ute än. Lycka! Vi går verkligen mot ljusare tider och jag njuter för varje liten minut extra ljus vi får på eftermiddagen/kvällen. Det är verkligen vinter ute nu. Det bara är så. Snön yr och minusgraderna håller i sig och om man har tur så kommer även solen på besök. Vi är på andra sidan mörkret nu. Nu blir det bara ljusare för var dag som går och årstiderna kommer så småningom att skifta från vinter till vår. Fascinerande hur allting fungerar!
 
dagens instagrambild - carolineandersson_
 

Efter en fin dag på jobbet tänkte jag nu lyxa till det med något gott till kvällsmat men frågan är bara vad jag ska hitta på. Har du något bra tips på enkel och go kvällsmat?
 
KRAM!