alltså wow.

Så vart man på hemmaplan igen efter en rolig spelhelg med alldeles för lite sömn, mycket sång, härliga konsrter och många nya möten. Tänk att detta är bara början och att jag har sisådär 14 spelhelger till, en hel spelvecka och en styck USA-resa. Alltså wow, jag njuter! Sedan att man får göra det tillsammans med fantastiska vänner gör ju det hela inte sämre om man säger så. Vi startade turnéhelgen i Kinna i fredagskväll vilket verkligen var så roligt. Det var fullt ös och svetten den rann på rätt så bra om man säger så, men vad gör man inte? Mycket dans och hopp = en svettig tjej. Extra roligt var det såklart eftersom jag var på hemmaplan med många kända ansikten på plats. Efter för få timmar sömn så bar det av mot Vetlanda och workshop+konsert tillsammans med en annan gospelkör där. Fantastiskt roligt! Nu är man något trött och småsliten, men än är det inte över. Det är julskyltning här i byn i eftermiddag så vi har lite julspelningar på ICA innan vi får dra täcket över huvudet och gå och lägga oss. 
 
 
Mina två bröder var på plats i fredags och efter konserten kom dem med en påse som var till mig då jag beställt lite grejer hemifrån, men när jag öppnade och såg att det låg en adventskalender där i så blev jag en aning överraskad. Mamma och pappa vet sannerligen hur dem ska göra sin dotter på bra humör. TACK!
 
Nu väntar lite lunch innan ICA-spelningar.
 
Ta hand om dig!
 
KRAM!

Det vankas turnéliv.

Tjoff sa det och även denna veckan börjar gå mot sitt slut. Till helgen vankas det turnéliv för vår del så vi tar helg redan idag då vi åker norrut i landet imorgonförmiddag. Äntligen är vi igång på riktigt med spelhelger och liknande. Första etappen för vår del blir på nästintill hemmaplan för min del då vi ska spela i Kinna missionskyrka imorgonkväll. SÅ ROLIGT! Det väntas, enligt facebookevenemanget, mycket folk vilket gör det ännu roligare. Borde verkligen ta tag i packningen inför helgen så jag inte glömmer viktiga saker så som en styck körkåpa eller liknande, men det finns ju alltid roligare saker at göra än att packa. Ska smita iväg till gymmet om en liten stund då det är en hektisk helg som ligger framför oss så kan det vara skönt att få komma iväg och rensa skallen liten och bara köra på. 
 
Reliance Gospel Choir.
 
Hoppas DIN dag varit bra!
 
KRAM!
 
 

att leka musikerstudent.

Att få leka musikerstudent på musikhögskolan är minsann trevliga grejer. Det är precis vad vi, jag och min klass, gjort idag. Det har nämligen varit öppet hus på musikhögskolan i Malmö idag så där hängde jag delar av förmiddagen och fick bland annat vara med på en kör/dirigeringslektion vilket var oerhört givande bara genom att se eleverna dirigera och eftermiddagen spenderade några vänner och jag ute på stan och gick i secondhandbutiker. Så mysigt! Hittade mysigaste "norgetröjan" som jag förmodligen kommer leva i den kommande vintern. Så Hanna, nu kan vi vara snygga tillsammans i våra fina tröjor. :)
 
 
Ett utav veckans pass gick av stapeln igår och fy för vilket pass alltså. Tabata är, som jag sagt förut, en hatälskad vän som alltid finns med på passen. En träningsform som funkar jättebra för vissa och inte alls för andra, men för min del funkar det väldans bra. Så skönt att veta när man ska köra igen så man inte bara kan sacka efter bara för att man är trött utan när timern piper så är det bara att köra oavsett hur trött man är. Jag kanske låter helgalen, men får vara det då. Det ska göra lite ont att träna.
 
Hur har din onsdag varit?
 
KRAM!