Ännu ett gotlandshus.

 
Har väl lite av en förkärlek till Gotland och hade mer än gärna haft en sommarstuga på denna vackra ö nångång i framtiden. Dagens hus är härifrån.

En veckas lov.

 
Att ha en veckas lov är verkligen hur skönt som helst. Min hjärna har gått crazybananas och tror det är lördag var och varannan dag när det i själva verket är en helt vanlig torsdag. Jag njuter för fullt av att få vara hemhemma, omringad av människor jag älskar så, och bara få ha en vecka utan press och stress. Var inne i stan igår till idag och hann träffa en och annan fin människa för att sedan fira lill-lördag tillsammans med Glimma-vänner som hittat upp till västkusten. Oerhört mysigt! Sen att jag inte riktigt är gjord för att vara uppe till 03.30 är ju en annan femma, men kul hade vi. Imorgon är det fredag och jag ska ta tag i städning av mitt rum som jag tänkte gjort i början av veckan men som aldrig riktigt blev av och sedan ska jag iväg på andra festligheter på kvällen som jag har absolut noll koll om. Jag vet på nåt ungefär hur jag ska vara klädd och när jag ska vara klar, mycket mer än så vet jag inte. 
 
 
 
Att ha en veckas lov tillsammans med nära och kära är verkligen en bra grej. 
 
Ta hand om Dig!
 
KRAM!
 

En heldag på stan.

Att få ha en heldag tillsammans med några guldkorn är sannerligen fina grejer. När jag fyllde år fick jag en heldag inne i Göteborg med valfritt restaurangsbesök och en Frölundamatch som avslutning så vi passade på, nu när alla syskonen är hemma, och gjorde en heldag tillsammans. Blev en billig dag för min del då jag gick ut och in genom dem flesta butikerna utan något shoppat, vilket förmodligen var bra för min ekonomi. Det är så mysigt att få komma iväg såhär, bara vi tre, och hitta på saker. Sedan att Frölunda förlorade på straffar gav dagen en något besk eftersmak, men annars en oerhört fin dag och grymt god mat på Bryggeriet. Tacksam över att få ha sådana fina bröder!
 
 
Imorgon har jag inplanerat en annan present från bröderna, nämligen en helkroppsmassage hos Paulina. Fick det i julklapp utan Jonas och Viktor, men har inte haft möjlighet att få den efterlängtade massagen förens nu, men nu äntligen ska min stela kropp bli något mjukare.
 
Hoppas Du haft en bra dag!
 
KRAM!