i full gång.

Spelveckan är i full gång och jag passar på att hänga med en styck storebror när jag ändå är här uppe i huvudstaden. Eller kanske mer ska skriva att jag passade på för nu hänger jag mest i en tom lägenhet då Jonas smitit iväg till jobbet. Tystnad är lite av en bristvara när man bor 24 stycken tillsammans så då är det rätt skönt med lite lugn och ro som omväxling. Jag kom in till stan under eftermiddagen igår och gick lite rundor på stan innan jag mötte upp J efter jobbet och fick sällskap i mitt vandrande. Slutmålet var O´learys men vi tog lite omvägar innan dess och gick bland annat igenom kungsträdgården och alla körsbärsträd som stod i full blom. Så vackert!
 
 
 
Nu ska jag strax göra mig redo för en förmiddag på stan innan vi har spelning ute i Nacka i eftermiddag.
 
Hoppas du får en fin dag!
 
KRAM!

lämnade oss i sticket.

Fredagen är här och sökveckan har svishat förbi i rasande fart och imorgon går vi in i vår spelvecka med sju konserter på åtta dagar. Hej hektiskt liv! Våren kom och dundrade in i våra liv över några dagar innan den lämnade oss i sticket och lämnade efter sig en kall vind och en grå himmel. Vad var det bra för? Att kunna välja bland shorts och klänningar på morgonen istället för tråkiga jeans och koftor är bra mycket roligare, men tur är ju att snart är värmen här på riktigt för att stanna. Hurra!
 
 
Att klippa av håret i höstas var ytterst nödvändigt, men när man ser bilder som denna från förra våren med det långa håret så kan man ju inte annat än längta tillbaka. Snartsnartsnart är jag där igen! 
 
Önskar dig en fin fredag!!
 
KRAM!
 
 

vår.

Att kunna gå till ICA i bara shorts och tofflor är ju något av det bästa. Om våren kommit till Skåne? att den har! Nu är det ju trots allt 21 april så då får man minsann säga att det är vår, nästan snudd på sommarväder idag. Ljuvligt! Det är sökvecka för hela slanten denna veckan så vi göder alla nervösa små sökande med kärleksmums och chokladbollar och försöker vara allmänt behjälpliga. Att solen skiner och vi får sitta ute hur mycket vi vill gör ju inte det hela sämre. Tänk att det var ett helt år sedan jag sökte hit. Galenskap! 
 
 
Idag säger vi ett extra stort grattis till min fina bror som fyller 23 år! HURRA!
 
KRAM!