vimplar och gratis (nästan) möbler.

Trött, tröttare, tröttast är vad jag är idag. Lyckades ligga vaken mellan 02-04.30 inatt så när alarmet ringde på morgonen så var jag inte särskilt kaxig, men det behövdes fixas saker nu på förmiddagen så det var bara att pallra sig upp. Tänker att det förmodligen blir en väldigt lugn dag idag med filmtittande (sovande till en film.. ;)) och inte mycket mer än så. Helgen har varit lugn men superfin! jag gillar verkligen Larran och trivs hur bra som helst. I lördagskväll lagade vi god mat tillsammans och igår bjöd jag på god kladdkaka till det obligatoriska söndagsfikat innan Linnea, Sofia och jag passade på att pynta korridoren med vimplar. Himla festlig grej!
 
10 meters lång vimpel från Lagerhaus.
 
Och vet ni vad jag mer lyckats fixa i helgen? En gratis IKEA-säng och en soffa för endast 100 kronor. Så nöjd! Det var en tjej från korrioren nedanför (akuten) som ville bli av med en sprillans ny säng och jag visade mitt intresse och fick den. Typiskt bra grej! Någon soffa tänkte jag egentligen inte ha, men så kollade jag runt lite på blocket och hittade en superfin soffa för 100 kronor som bara var 800 meter härifrån så då slog jag till. En bra helg helt enkelt!
 
Studentlivet leverarar!
 
KRAM!

Lund.

Jag har nu bott i denna fina lilla staden i två dygn och jag måste ändå säga att jag är nöjd. Nöjd med mitt val av stad och ännu nöjare över mitt val av boendet. Det är lite som att gå folkis bara att man uppgraderat sig lite. Jag tycker det är så skönt att börja mitt liv som student på en korridor för då kommer man in i ett umgänge med en gång och hittar människor att umgås med. Som ikväll var vi ett gäng som möttes upp på stan och köpte Lundafalafel och tog hem till A´s lägenhet och hade en äkta myskväll med samtal om livets stora och små ting. Larran känns bra!
 
Ett soligt Lund.

Men ikväll saknar jag honom. Han som får min vilopuls att gå upp och som får mig att känna mig så trygg. 
 
Ta hand om dig!
 
KRAM!

en helg.

 
Jag stannade kvar i Glimåkra till måndaglunch så då blev söndagen lite som en extradag eftersom man kunde hänga kvar utan stress att behöva köra norrut. Vi hade kyrkhäng, åt lunch ihop med ett gäng favoriter, spelade ticket to ride, hade djupa samtal om livet och framtiden och bara hade det mysigt. 
 
Måndagen var alltså på riktigt hur bra som helst då jag helt plötsligt slukades in i gospelbubblan igen. Jag fick köra igång den nya kören med vår typiska uppvärmningslåt "when Jesus say yes" innan E kom och tog över och körde den vanliga uppvärmningen och allt kändes som vanligt fast utan "mitt" folk. Passade även på att luncha med några typiskt fina människor innan jag smet över till Cclgth för en stunds kvalletid. Vilken fin helg det blev!
 
...Och vet ni? idag går flyttlasset till Lund. Galenskap!