äntligen.

 
Äntligen kom beskedet som jag så länge väntat på, beskedet om en plats på högskolan. Att bli lärare och få göra skillnad i barns liv har länge, tillsammans med sjuksköterska, legat på favoritlistan och nu ska det få bli så. I januari börjar jag plugga till mellanstadielärare i Kristianstad och jag ser fram emot att få bli student igen. Något läskigt att börja på högskola, men också väldigt roligt såklart. Nu behöver jag inte tänka ett halvår i taget längre utan nu vet jag vad jag ska göra en lång tid framöver. 
 
KRAM!

jag blundar nu, men allt jag ser är du.

"Det är som att andas utan luft
Hålla om dig utan mina händer
Skrika utan röst..."
 
 
"Jag vet hur lätt ett hjärta kan brista. Man hoppas in i det sista att stormen lägger sig tillslut. Vem vet, hur mycket kan en människa bära? Jag har kommit för nära, närmre än jag vart förut. Men var går jag nu, när vägen min var du?"
 

jullovshelg.

Känslan när man är kvar hemhemma en söndagskväll och inte har några som helst planer på att åka söderut är ju ändå ganska skön och än skönare när man vet att man har ett lååååångt jullov framför sig. Det har bakats julgodis, byggt ihop pepparkakshus, julshoppats, fikat med kusiner, spelat spel med älskade vänner, bebisgosat med en efterlängtad favorit, svettats i päronens hardcoregym och sedan bara tagit det lugnt. En helg helt i min smak.
 
 
Årets pepparkakshus blev ett höghus och jag är ändå ganska nöjd med resultatet. Det krävdes mycket socker för att få ihop bitarna, men efter ett tag stod det där helt färdigt och grannt. Nog att det har lite skavanker på sig, men ändå mycket roligare att bygga egendesignat hus än ICAs köpehus. Det blev byggt ett köpehus också då familjen ville ha ett godishus också och inte bara ett snyggt och "tråkigt".
 
En jullovshelg helt enkelt. Sämre kan man ha det!
 
KRAM!