Duntäcke, kondition och snuva.

Det blev en lugn söndag i soffan för min del denna dag. Oerhört skönt! Har känningar av en eventuell förkylning så går runt och nyser om vartannat och då är det skönt med en dag som denna. En dag då man ligger i ett hav av kuddar och mjuka täcken och ser på film och serier. Längesedan jag hade en dag som denna! Hade planerat in ett konditionspass ikväll och det suger att inte komma iväg, men det kommer en dag imorgon också. Längtar tills jag orkar springa milen i ett svep, men det får vänta ett litet tag. Än så länge får jag nöja mig med 5km's-rundor i skogen. Det är åtminstone en början. Försöker lära mig att skynda långsamt! 


Häromkvällen njöt vi av strålande solsken, annat är det idag. Himmelen är som ett enda tjockt grått duntäcke och har varit så hela helgen. Saknar solen!

Hoppas du haft en fin söndag!!

KRAM!

när ens hem ligger på hemnet.

 
 
 
 
 
 Nu är prästgården officiellt till salu och ni kan in och kika här!
 

Långlyxar.

Första jobbveckan är över för min del och jag måste ändå säga att det är väldigt roligt att jobba. Jag var lite nervös inför att jobba inom äldreomsorgen eftersom det var helt okänd för men del, men jag trivs! Har bra kollegor och det gör ju det hela så mycket bättre! Idag är det fredag och jag har långhelg med start idag och så jobbar kvällen på måndag så jag lyxar. Jag märker på kroppen att det har varit mycket nytt den senaste veckan för jag har sovit kopiöst mycket och varit helt slut när jag kommit hem från jobbet. Inte så konstigt egentligen. Nästa vecka är bredvidgången färdig och jag ska stå på egna ben! Spännande!


För tre månader sedan hängde jag i Redwood-skogen med detta snygga gänget. Vilken grej! 

Njut av fredagen och helgen!

KRAM!