sista (!!).

Det är söndag och vi har haft två spelningar tidigare i helgen och idag har vi två stycken på hemmaplan i älskade Glimma. Kan ni förstå att vi bara har två (!!) spelningar kvar som Glimmakör 14/15!? Helt galet! Det har inte riktigt kommit ifatt mig än att det verkligen är slut om bara några dagar och försöker väl låta bli att tänka på det så gott det går, men idag är det en konstig känsla. Vi har haft så oerhört många spelningar under detta året och man är så van att blicka framåt till nästa spelhelg och tänka planering och liknande, men nu finns det ingen nästa spelhelg. Jag minns vår första konsert precis som om det hade varit igår. Det var på återträffen i oktober och vi har pirriga och taggade om vartannat och där stod vi, tillsammans med Isaiah och sjöng några låtar tillsammans med dem, några själva och Isaiah sjöng lite själva. Vilken kväll alltså! Jag ljög, vi har en spelhelg till, en återträffshelg i oktober. Wow, vilken fest det kommer bli! Att få sjunga tillsammans med den nya kören men framförallt få höra dem sjunga själva och se vilka personer som ingår i den kören ska bli väldigt roligt.
 
Dessa bilderna är tagna från vår första konsert som vi hade utanför skolan. Alltså wow, vi har verkligen varit med om mycket under detta året och jag är så himla tacksam över dessa fina människorna som jag fått göra denna resan tillsammans med. Fina familjen!
 
Två spelningar kvar. Nu kör vi!
 
KRAM!

du omsluter mig.

 
"När min väg går genom täta dimmor, nära branta stup och djupa vatten, så finns du ändå på alla sidor och du leder genom natten."

gräsmattehäng och en gnutta vemod.

Strålande sol, varma vindar, shorts, tshirt, solglasögon, en filt på gräsmattan, en ask med jordgubbar och lite go musik i bakgrunden. Om jag haft en fin söndag? att jag har! Imorgon påbörjar vi vår näst sista vecka här i Glimmaland innan sommaren stundar. Det är så surrealistisk att vi faktiskt snart flyttar härifrån. Flyttstädningen (saneringen) har vi så smått börjat med för att slippa röja allt sista dagarna, men jag måste ju ändå säga att det är med en (stor) gnutta vemod. Vilka är det som bor i villa 7 nästa år? vem tar över mitt rum? Min bror har kommit in och ska vara med i nästa års kör vilket jag tycker är så rysligt roligt för det innebär att jag kan komma och hälsa på precis hur mycket jag vill. 
 
fina sjuor!
 
 
 
Hur har din söndag varit? 
 
KRAM!