Att vara hemma och ett alternativ.

Att vara på hemmaplan och bli ompysslad av sina fina päron är verkligen underskattat. Att jag tog tåget igårkväll kändes just då som ett gigantiskt stort berg som skulle bestigas och var mest sugen på att hoppa av tåget i Lund och gå hem och sova, men när jag väl kom innanför dörren och möttes av kramar av m&p så kändes det värt det. Jag sover mycket, blir matad med god mat, träffar vänner jag inte träffat på länge och bara andas hemmaluft. Ordet hemma har fått en helt ny betydelse de senaste åren. Jag har ju massa ställen där jag känner mig hemma, ställen jag kallar hem. Jag brukar tänka att "där man har sitt hjärta, där har man även ett hem." Ett bra tankesätt, enligt mig. 


Bakade supergoda saffransbullar tidigare idag. Tog ett helt vanligt bullrecept med hade i en påse saffran i mjölk&jäst-blandningen och hade sedan en smör&vanilj-blandning som fyllning. Jag är inget större fan av helt vanliga lussekatter så då är detta ett perfekt alternativ. Testa vettja!

Önskar dig en fin adventshelg!

KRAM!

andas.

 
Tanka energi, äta mat från hela kylskåpet, adventsmysa, hänga med favoriterna på bilden och bara ha en helg på hemmaplan är precis vad jag ska göra i helgen.

att tolka signaler.

Att lära känna sin kropps signaler är svårt och tar lång tid, men äntligen börjar jag kunna läsa av mig själv. Läsa av när min kropp skriker efter vila och faktiskt då ta tag i det och inte låtsas som ingenting och köra på i samma tempo. Att inte träna på en inplanerad träningsdag har tidigare varit helt otänkbart, men numer fungerar det ganska bra. Idag skulle jag egentligen både jobbat och tränat, men gjorde inget av det. Istället har jag gått runt i mjukiskläder precis hela dagen, fyllt hela rummet med tända ljus, haft egentid med Gud och bara njutit av att göra ingenting. Okej, halvvägs genom dagen var jag rastlös och för att lära mig att göra ingenting så lät jag mig vara rastlös en liten stund och kom så småningom in i det sköna flowet av lugn och ro och tog då tag i lite fotopysslande som blivit liggande.
 
 
 
Herren är min starkhet och min lovsång. Fin låt att avsluta dagen med.
 
KRAM!