kvalborg.

Det är näst sista dagen i april - aka kvalborg - och den lilla staden börjar sakteliga fyllas på med folk inför morgondagens festligheter.  Jag har firat ledig fredag hela dagen lång med start i Kristianstad och långlunchade med en äkta favorit som på riktigt kan säga det som jag behöver höra men kanske inte alltid är de orden som jag önskat från början. Ord som gör att jag växer som människa och som gör att jag tar steg i rätt riktning. Tacksamt att ha en sådan människa i sitt liv!
 
 
Ikväll har jag bland annat hängt med denna überfina människan. Vi tog tillfället i akt att ta fram grillen och köra grillpremiär på innergården. Så värt! Goda veggoburgare på grillen med gott tillbehör till och vi var två ytterst nöjda tjejer. Tänk att jag får äran att bo granne med den donnan. Finlir! Till hösten hänger hon i Sydafrika (!!) och jag ev. i Lund men kanske också någon helt annanstans så nu passar vi på att umgås.
 
Imorgon är det valborg och det blir en heldag med festligheter som outreach i stadsparken, brunchande med vänner och sedan finsittning på kvällen. Känns som om det kan bli en väldigt bra dag!
 
Önskar dig en fin helg!
 
KRAM!

Djungelboken.

Den biokvällen som vi såg fram emot och taggade inför blev precis så bra som vi ville och med en film på bioduken som levererade feelgood-känslor var och varannan scen gjorde det hela inte sämre. Djungelboken alltså, så mysig film! Att välja biofilm tycker jag kan vara lite som ett lotteri då man sällan vet vad man får och man kan heller inte bara kan byta film när man märker att den inte var bra som man kan göra när man kollar hemma. Nu hade ju dock imbd gett bra betyg vilket alltid lugnat lite, men man vet aldrig. 8/10 var betyget från deras sida och jag säger nog något liknande. Disney brukar leverera bra filmer och har gjort det även denna gång.
 
 
Helt klart sevärd!

stressfri.

Den ljuva helgen är här och jag njuter för fullt av att bara vara och slippa känna av den överhängande vardagsstressen och bara få ha en kravlös helg utan några storartade planer. Under gårdagen sken solen som om den aldrig gjort annat och jag satte mig mot väggen och njöt av vårens första glass och njöt extra mycket då glassen kostade superbilligt då pressbyrån har halva priset. Bästa grejen! Idag mulnade det dock på rejält och bortsett från en stadsrunda i förmiddags har det varit inomhushäng med lite pysslande, filmtittande och nu alldeles precis en långdusch. Sa jag att jag njöt av den stressfria helgen? tåls att sägas igen.
 
 
Är ni några som sett djungelboken som går på bio just nu? Har hört väldigt mycket gott om den och har haft två biobiljetter liggandes i plånboken bra länge så nu slog jag slag i saken och reserverade platser till morgondagen så får vi se om vi ger filmen lika bra betyg som imbd gjort.
 
Njut av helgen, hörni!
 
KRAM!