en skrynklig krabat.

För tjugotvå år sedan föddes en liten skrynklig krabat som gjorde en mamma och en pappa till trebarnsföräldrar, en storebror för andra gången och en som nyss gått från lillebror till storebror. En stormig natt föddes denna lilla flicka som med tiden skrattat sig genom livet. Kanske inte riktigt alltid, men ändå en tjej som försökt se livet från den ljusa sidan och tänka att det mesta löser sig. Ni kanske kan gissa vem den lilla skrynkliga krabaten jag prata om är? Jag. Bra gissat! De tjugotvå åren har inte alltid varit roliga att leva och vissa stunder har jag velat lägga mig ner på golvet som en trotsig tvååring och ge upp, ( och ibland har jag också gjort det) men när man väl är igenom tunneln och kan börja se livet ur ett annat perspektiv så är livet genast mycket roligare och man kan börja skratta sig genom många av dagarna igen.
 
När ens vänner fyllt hela hallen med ballinger. Ytterst festligt om ni frågar mig!
 
Jag har verkligen haft en bra födelsedag och är återigen så tacksam över att ha så fina människor runt omkring mig som bryr sig, älskar och ser till att just jag får den bästa av dagar. TACK!
 
KRAM!

ett ställe att fly till.

När min väg går genom täta dimmor, nära branta stup och djupa vatten.

Då finns du ändå på alla sidor, ja du leder genon natten.

 
Just vid denna bron i stadparken har jag fördrivit många timmar i alla dess olika sinnelag. Jag har funnit frid över små och stora funderingar, skrattat åt fåniga saker, varit arg, gråtit floder och bara fått vara jag. Det är så fantastiskt att få ha en plats som denna att fly till när livet ibland känns tungt, men även när livet känns helt och hållet fantastiskt. Älskar det extra mycket nu när löven börjar skifta färg.

En ledig helg.

Det är söndag och jag har verkligen njutit av att ha en helt ledig helg bara för mig själv med promenader i den krispiga höstluften, spontanhäng på innergården och flertalet timmar under det varma täcket. Har känt mig totalt slutkörd den senaste tiden med många bollar i luften samtidigt så en ledig helg kom väldigt lägligt för min del. Hemtentan som legat som en moln över hela veckan lämnades äntligen in i fredagskväll så nu kan jag förhoppningsvis checka av en till sak från listan. Ljuva tanke!
 
 
Tog vägen förbi hemmakväll i fredagskväll och unnade mig några godisar som grattis till att jag skrivit klart arbetet. Lösgodis är något jag äter väldigt lite av, men ibland är det så galet gott att bara gå förbi och köpa några få för att stilla behovet och göra den pmsiga kroppen lite lugnare. Som jag skrev i ett inlägg i våras så har jag en hatkärlek till mens då jag alltid blir lika glad när den kommer pga min sjukdomshistorik, men mensvärken hade jag ju helt klart klarat mig utan. 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av söndagens vila och hoppas du gör detsamma!
 
KRAM!