Ett av fyra.

Vissa helger är helt enkelt skönare än andra. Helgerna mellan två kurser är en av dem. Igår avslutade vi vår mattekurs med att examineras hela eftermiddagen och på måndag startar nästa kurs vilket i praktiken innebär att denna helgen är HELT pluggfri. Det finns inte ens minsta lilla uppgift som ligger och gnager i bakhuvudet. Helt klart fördelaktigt. Vi väntar fortfarande på tentaresultat och även betygsättning från en inlämning, men det får vi ta då. Jag kan ändå inte göra något åt det resultatet i nuläget utan får vänta och se vad resultatet blir. Tänk att jag nu ska börja läsa den sista kursen innan det ljuva sommarlovet är här och mitt första år av fyra är avklarat på lärarhögskolan.
 
Första skoldagen.
 
 
En ledig helg helt enkelt och imorgon väntar gofrukost med vänner. Fint!
 
Ta hand om dig!
KRAM!

V.

Den killen som jag bråkat absolut mest med genom mitt liv fyller 25 (!!) år idag - min älskade storebror V! Jag är lillasyster till två äldre bröder men har många gånger sett Viktor som min lillebror eller åtminstone som min jämlike. Jag har alltid älskat att ta hand om alla andra och då tyckt om att få agera storasyster lite då och då. Men visst, det är väldigt skönt att få vara Lilla-lin ibland också och bara få vara lillasyster. Nog om det, storebror är han oavsett vad jag säger. En fantastisk sådan! Vi har bråkat mycket genom vår uppväxt och retat gallfeber på varandra både en och tusen gånger men vi har också skrattat, busat och älskat varandra genom allt. 
 
 
Jag är stolt över att få vara din lillasyster!

lägenhetsfix.

 
Min hjärna börjar fyllas av inredningstankar och önskelistan på IKEA börjar fyllas på alltmer. Det finns verkligen mycket fint som man kan fylla en lägenhet med. Denna soffan känns som ett bra alternativ då den både är stilren, skön och kan bli en bäddsoffa. Utöver dessa lite roligare inköpen tillkommer även ett gäng bra-att-ha-saker som tydligen underlättar livet. Som korridorare har man fått mycket gratis, men tydligen underlättar det att äga smörknivar, osthyvlar och en styck konservöppnare. Får kanske hålla med dem om det. Känns verkligen roligt att få flytta till en lägenhet och plötsligt få inreda något som är större en 17.5 kvm. OCH jag har ett badkar! Vilken grej!
 
Ta hand om dig!
KRAM!