sex år, sex månader och 17 dagar.

För sex år, sex månader och 17 dagar sedan startades anderssonare.blogg.se. Här har jag skrivit av mig, ventilerat tankar och har genom åren publicerat 2069 inlägg. Jag var 17 år när jag startade denna blogg och jag hade väl egentligen inga högre tankar om mitt skrivande, utan gjorde det mest för att det var roligt. Just den glädjen har följt med hela vägen tills idag.
 
 
Jag tog tillfället i akt att kolla igenom hela bildarkivet på 4920 bilder och jag har suttit och skrattat, gråtit, finsuckat och snorat om vartannat. Tänk vad mycket som hänt de senaste sex åren och jag är så glad över att mycket av det faktiskt finns nedskrivet här.
 
I sex år, sex månader och 17 dagar har anderssonare.blogg.se varit min plattform där jag fått skriva ned precis det som jag tyckt varit väsentligt, om vägen att hitta sig själv från att ha varit 17 till att vara 23 år. Jag har skrivit om kärlek, glädje och sorg. Allt i ett enda virrvarr. I 2390 dagar har detta varit stället där jag försökt förklara att livspusslet inte alltid går ihop, att livet inte alltid går som på räls utan kanske mer liknas vid en berg -och dalbana.
Att jag bloggat genom de hittils tuffaste åren i mitt liv är något jag är så tacksam över, att det finns nedskrivet för andra att läsa, för andra att peppas av och kanske att någon kan få lite hjälp på vägen genom sin egen resa genom livet.
 
Anderssonare.blogg.se´s resa slutar här, men resan fortsätter istället på nouw.com/lillalin.
 
Välkomna att följa med vidare och tack blogg.se för sex fina år!
 
KRAM, TACK OCH MASSVIS MED KÄRLEK!
 


Jessica Högberg    •  

Lycka till på den nya!!

Svar: TACK du! Följ gärna med dit också. :)
Caroline.


Kom ihåg mig?