kvalborg.

Det är näst sista dagen i april - aka kvalborg - och den lilla staden börjar sakteliga fyllas på med folk inför morgondagens festligheter.  Jag har firat ledig fredag hela dagen lång med start i Kristianstad och långlunchade med en äkta favorit som på riktigt kan säga det som jag behöver höra men kanske inte alltid är de orden som jag önskat från början. Ord som gör att jag växer som människa och som gör att jag tar steg i rätt riktning. Tacksamt att ha en sådan människa i sitt liv!
 
 
Ikväll har jag bland annat hängt med denna überfina människan. Vi tog tillfället i akt att ta fram grillen och köra grillpremiär på innergården. Så värt! Goda veggoburgare på grillen med gott tillbehör till och vi var två ytterst nöjda tjejer. Tänk att jag får äran att bo granne med den donnan. Finlir! Till hösten hänger hon i Sydafrika (!!) och jag ev. i Lund men kanske också någon helt annanstans så nu passar vi på att umgås.
 
Imorgon är det valborg och det blir en heldag med festligheter som outreach i stadsparken, brunchande med vänner och sedan finsittning på kvällen. Känns som om det kan bli en väldigt bra dag!
 
Önskar dig en fin helg!
 
KRAM!Kom ihåg mig?