så enkelt - tacksam.

En kväll på Helsjön tillsammans med fantastiska vänner och härligt klart väder ~ svårtslaget! 
Jag blir så lycklig av alla fina människor som jag får äran att kalla mina vänner. Vi var ikväll runt 20 personer som firade Karl och det är så härligt att man bara ka dra ihop ett gäng snabbt och lätt och sedan ha en superbra kväll. Det behöver lixom inte vara några krusiduller eller massa planering bakom utan man bara träffas och har det gött. Var och en tar med något att grilla och sedan är det klart. Typ. Underbart!
 
snyggsnartnittonårigvän.
 
Sov gott!
KRAM

Lördag.

Förmiddagen spenderade jag tillsammans med fina människor och barn så nu är jag så trött så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Sen kväll, tidig morgon så nu sitter Viktor och jag och det på mamma Mia. Mysigare film får man leta efter! Kvällen tänkte jag spendera hos en god vän som fyller år på måndag så lite grillchill väntar hemma hos honom. Trevligt värre!
 
Detta är det bästa med att bo på landet! Kunna gå ut i trädgården och bara plocka äpplen för att sedan gå in och göra paj och mos. Lövly!
 
Vad gör du idag?
Kram

helgens planer.

Känns som om hösten tagit sig ett fastare grepp om vädret nu. Vaknade av att himmelen totalt öppnade sig vid 8.20 och lyckades aldrig somna om efter det. Frukosten är intagen och ska om en stund åka in till Kinna för klippning med mamma. Viktor kommer hem i helgen så lite kvalitetstid ska spenderas med honom. Skulle egentligen jobbat kväll imorgon men A som jag fick passet av visade sig kunna jobba ändå så jag tackar och bockar för lite extra ledighet. Ska tillsammans med Viktor och Emelie vara barnledare imorgonförmiddag på en församlingssdag på Helsjön så då är det rätt skönt att slippa jobba på eftermiddagen sedan. Ska även iväg imonkväll så är ännu mer tacksam (skriver man så? ännu mer tacksam?) över att jag slipper jobba. Lördagen hade sannerligen gått i ett annars. Pengar är skönt men just denna lördagen är det skönt att slippa det!
 
Fin bror.
 
Har du några planer för helgen?
kram