Ett år.

 
 
För ett år sedan hade vi vår allra sista konsert som Glimma-klass. Fina ni!

Så får du drömkroppen med bara fyra knep.

1. SLUTA JÄMFÖRA DIG MED ANDRA

Du är vacker som du är, så varför se om du är större eller mindre? Vad säger en jämförelse med tjejen framför dig egentligen om dig? Ingenting.

 

2. TA REDA PÅ RIKTIG INFORMATION

Ser du en kändis i bikini på ett tidningsomslag, så googla upp personen efteråt. Ser hon verkligen ut så? Förmodligen inte. De där är bara redigerad bullshit och det är ingen idé att ens försöka se ut så – för det går inte. Ta reda på informationen bakom och gå sedan vidare. Vi vet ju att det inte är på riktigt.

 

3. KASTA VÅGEN.

Vågen säger ingenting om din kropp, den säger bara hur många kilon du väger. Du får alltså inte din drömkropp genom att väga dig. Lycka kommer inifrån och du duger precis som du är.

 

4. GÅ OCH PRATA MED NÅGON OM DINA KOMPLEX

Du ska inte behöva gå omkring och känna att du mår dåligt över din kropp. Då kan det vara bra att prata med någon, få kloka tankar kring dig själv och lära dig att se dig själv på ett nytt sätt. Allt kommer inifrån och därför så måste vi börja där. You rock!

 
 

T A C K blogg.se för peppen!

Vilket team!

- picnick på korregolvet -
 
Det finns människor som jag är lite extra tacksam för just nu och det är mina fantastiska bönegruppsbrudar. I september fick jag frågan från en fin hjärtevän om jag ville vara med och starta upp en bönegrupp tillsammans med fyra andra brudar och självklart ville jag det. S och jag hade nyligen flyttat in i samma korridor och kände egentligen inte varandra så väl och de övriga tre kände jag inte alls, men vilket team vi blev. Ett starkt böneteam som haft högt i tak och samtalat om allt mellan himmel och jord, lyft böneämnen, skrattat, gråtit, fikat (!!) och hjälpts åt att orka med vardagen. Det fina teamet utökades med två fina pinglor under vårterminen och gruppen kändes komplett. Alltså åh vad jag är tacksam över att jag fått spendera mina onsdagskvällar tillsammans med dessa människorna. Att fått ha en stadig punkt från vecka till vecka där man fått komma och bara vara. Helt kravlöst och prestationsfritt. 
 
Ni är guld värda!