mello.

Någon vidare mellonörd kan jag inte säga att jag är, inte alls faktiskt, men förra veckan såg jag faktiskt och Kristin Amparo golvade mig fullständigt. Vilken röst! Hade kanske hoppats på att låten skulle komma igång ännu lite till så att hon skulle få visa hela hennes register, men denna låten alltså. Den åkte rakt in på spotifylistan och har gått varm sedan dess.
 
 
Ikväll är det sju nya bidrag med bl.a Måns Zelmerlöw. Upp till bevis om han gjorde rätt i att lämna den trygga allsångs-scenen eller ej!
 
KRAM!

Några för få.

Vi vaknar upp till ett disigt Ulricehamn denna morgon och jag tror nog vi är många som gärna hade sovit några timmar till. Vi hade en sen spelning i Värnamo igår och lite krångel med ett släp på vägen så började inte packa in släpen förens 02.30 och var väl i säng ca 03.00 och nu är klockan snart 08.30 och det vankas frukost och sedan uppriggning och workshop med 120 konfirmander. Några för få timmar sömn för att jag (vem som helst) ska vara nöjd och särskilt när man har två konserter kvar i helgen. Vi gäspar ikapp, laddar upp med frukost och kämpar tillsammans!

KRAM!

fredagstips.

 
The best of me - If I stay - Divergent.
 
Två äkta gråtfilmer och en äventyrsfilm. Perfekt kombo till fredagsmyset!