blev inte så ledig.

Min lediga torsdag blev inte så ledig då en jobbarkompis blivit sjuk men hade ändå behövt åka in till skolan och lämna lite papper så det gjorde ingenting. Hade turen att vakna utvilad vid åtta-tiden så idag var det ingen surtant som jobbade. Konstigt hur den extra timmen man går och lägger sig tidigare gör. Fick även reda på att jag kommer jobba några timmar mer i veckan senare än vad jag visste sedan tidigare så denna tjänsten känns ännu bättre nu. Jag är så nöjd!!
 
 
Slog på stort igårkväll och firade jobbet med ballerinakakor. Lite mjuka och smågamla sådär men äsch vad gör det? Jag åt i gladan ro och kände mig sådär pirrigt glad.
 
Nu ska jag packa väskan för att åka ner till mormor&morfar i några dagar. 
 
Stor kram till dig!

ett jobb rikare.

Just nu känner jag mig så himla glad. Toktrött, men glad. Jag har fått ett jobb, mitt typ sjätte jobb om man ska räkna med alla vikarieställen jag haft/har så det känns lite galet. Detta är en tjänst som assistent för en kille som ska flytta in här i byggden så småningom som ligger på 50% och sedan hoppas jag kunna jobba lite till. För som det ser ut just nu så kommer jag jobba varje eftermiddag så då vore det kanon om jag kunde jobba med lite andra uppgifter på skolan på förmiddagen. Med lite pusslande så ska det nog kunna gå ihop sig bra! Det känns iaf väldigt bra för det är med barn jag vill jobba med och så ser det väldigt bra ut i mitt CV inför framtiden. Bara det att allt klaffar så himla bra med de olika jobben. Nu har jag typ lämnat ICA och just då så kommer denna möjligheten. Hurra!
 
 
Fått massor av denna varan idag och då blir det lite enklare att jobba trots att ögonlocken känns tunga som fyllda icakassar. Så är det bara. Men ack så skönt det är att få komma hem och äta i lugn och ro utan massa stoj runt omkring och bara vara. Det är guld värt!
 
Har du haft en bra dag?
KRAM
 
 
 
 

På agendan.

Det är mörkt ute och jag hade så gärna velat ligga kvar i sängen några timmar till men icke. Jobb 8-16.45 står på schemat idag så åker med bussen 07.30. Borde verkligen köpa mig ett busskort snart. 27 kronor enkel resa blir ganska mycket i slutändan men snart har jag körkort så då slipper jag iaf alla turer till Kinna. 


Såg reprisen av "tillsammans mot cancer" igår och som jag grät. Usch, vad jag hatar den sjukdomen! Den slukar på tok för många liv varje år så när det hade kommit in över 60 miljoner kronor till forskningen så blir man glad i hjärtat. Bort med denna äckelsjukdom!

Önskar dig en fin dag!