hatkärlek.

 
Denna bilden från förra sommaren får återspegla glädjen av träningsvärk, endorfintoppar och äckeljobbiga träningspass. Jag ska erkänna att det finns lite (mycket) hatkärlek till åtminstone träningsvärken och alla äckeljobbiga träningspass som erbjuds just nu. För visst älskar jag att ta ut mig till max, men fy tusan vad jobbigt det är. Trots regn och en dag som aldrig riktigt vaknade till liv tog jag med mig J bort till Gerdahallen och körde en riktig genomkörare på ett HIT-pass (high intervall training) och det är verkligen ett pass jag har stor hatkärlek till. Tabata som träningsform är något jag älskar men likväl här så är det brutalt jobbigt. Kommer nog ha en hemsk träningsvärk precis överallt imorgon.
 
Som sagt, massa hatkärlek till dagens träningspass.
 
KRAM!
 

En disneymorgon.

 
 

hej vintertid.

Så kom dagen då man drog tillbaka klockan en timme och de mörka kvällarna är nu ett faktum. Kollade på klockan tidigare ikväll och undrade för mig själv om det var läggdags snart - klockan var 17.30. Jahapp. Hej mörkret! Jag har inte saknat dig det minsta. Dock var det ändå liiite småmysigt att dra på sig vinterspringtightsen istället för tunnisarna man kan ha på sommarhalvåret och bege sig ut på den sköna långpromenaden jag sett fram emot sen i morse. 
 
Men nog gillar jag att vara barbent allra mest. Helt klart. 
 
Jag har relativt lediga (skolfria) dagar framför mig vilket ska bli så skönt. Ska försöka fylla dem med så mycket frisk luft jag bara kan och känna lyxen av att kunna gå på vilket träningspass jag vill och slippa fundera på när jag kommer hem från skolan. Något annat jag ska göra denna veckan är att fylla på sömnkonton och njuta av att ligga kvar under täcket lite extra. Minihöstlov helt enkelt.
 
KRAM!