sex år, sex månader och 17 dagar.

För sex år, sex månader och 17 dagar sedan startades anderssonare.blogg.se. Här har jag skrivit av mig, ventilerat tankar och har genom åren publicerat 2069 inlägg. Jag var 17 år när jag startade denna blogg och jag hade väl egentligen inga högre tankar om mitt skrivande, utan gjorde det mest för att det var roligt. Just den glädjen har följt med hela vägen tills idag.
 
 
Jag tog tillfället i akt att kolla igenom hela bildarkivet på 4920 bilder och jag har suttit och skrattat, gråtit, finsuckat och snorat om vartannat. Tänk vad mycket som hänt de senaste sex åren och jag är så glad över att mycket av det faktiskt finns nedskrivet här.
 
I sex år, sex månader och 17 dagar har anderssonare.blogg.se varit min plattform där jag fått skriva ned precis det som jag tyckt varit väsentligt, om vägen att hitta sig själv från att ha varit 17 till att vara 23 år. Jag har skrivit om kärlek, glädje och sorg. Allt i ett enda virrvarr. I 2390 dagar har detta varit stället där jag försökt förklara att livspusslet inte alltid går ihop, att livet inte alltid går som på räls utan kanske mer liknas vid en berg -och dalbana.
Att jag bloggat genom de hittils tuffaste åren i mitt liv är något jag är så tacksam över, att det finns nedskrivet för andra att läsa, för andra att peppas av och kanske att någon kan få lite hjälp på vägen genom sin egen resa genom livet.
 
Anderssonare.blogg.se´s resa slutar här, men resan fortsätter istället på nouw.com/lillalin.
 
Välkomna att följa med vidare och tack blogg.se för sex fina år!
 
KRAM, TACK OCH MASSVIS MED KÄRLEK!
 

Jag och DU är!

 
 
 
 
 
 

Årstidernas charm.

Jag var inne på UnderbaraClaras och läste ett inlägg om hur hon tycker livet känns så mycket lättare under sommaren. Hur kosten ser annorlunda ut, hur träningsvanorna förbättras och hur kroppen i allmänhet är ens vän. Håller ni med henne? jag gör åtminstone det. Jag älskar sommaren och jag märker så stor skillnad på mitt mående under sommaren jämfört med de mörka vintermånaderna.
 
 
Jag är en riktig sucker för sommaren och älskar att kunna gå runt barbent, att ha möjligheten att gå ut i trädgården och plocka en bukett med blommor, att bada sig skrynklig i sjöar/hav och ha möjligheten att bara ta dagen som den kommer. MEN jag älskar ju också våra svenska årstider och ser det lite som något av Sveriges charm. Det finns en årstid för alla. Lika mycket som jag kan njuta av en varm sommardag kan jag njuta av höstens krispiga luft, den ljumma vinden på dagen men mörkret som kommer på kvällen då man kan krypa in under en filt, tända ljus och dricka te. Julen - vem gillar inte julen? - då hemmen fylls upp med pepparkaksdoft, julmusik, ljusslingor, adventsstjärnor, tända ljus och mörkret lagt sig som ett täcke över staden. Efter jul och nyår vill jag allra helst att det ska bli mars/april med en gång så att ljuset återigen kan få komma tillbaka. Prick då är jag äckligt trött på mörkret, på slasken och på alla tjocka kläder.
 
Ett år med månaderna april-sep, dec-jan hade varit ett perfekt år, om ni frågar mig.
 
Men än är det bara augusti och det finns gott om tid för sol och värme innan hösten kommer.
 
Ta hand om DIG!