Blir jul ändå.

Att Lucia redan är förbi och att jag, om bara några dagar, åker norrut igen för att fira jul med familjen känns helt surrealistiskt. I min hjärna är det fortfarande oktober och med andra ord långt kvar till december och julfirande. Lundavädret är blött, ruggigt och så långt ifrån julkänsloframkallande som det kan vara, men jul blir det oavsett och igår firade vi att de båda luciatågen gick bra och att dramaredovsiningen äntligen är avklarad. 
 
 
Ett sista ryck nu och sedan julledigt. Ändå fint!
 

Att vara på benen igen och en längtan.

Det började med lite kli i halsen i söndags, övergick till total trötthet under måndagen och vips låg jag utslagen i förkylning och feber. Jo, men tack för den! Har varit så nöjd över att jag klarat mig undan förkylning och feber under hösten, men nu var det tydligen dags. Om jag haft en produktiv vecka? jorå, om 60 (!!) avsnitt Grey´s anatomy räknas in till produktivt så har den absolut varit det. Japp, det har legat på den nivån. Okej, jag har pluggat lite också, men mest har jag hängt under täcket med datorn som sällskap. Tack och lov börjar jag, såhär en vecka senare, känna mig på banan igen. 
 
 
Igår fick jag en toklängtan efter att åka över den lilla vattenpölen och hänga i Chicago igen, strunta i skolan ett tag och leva i gospelbubblan igen. Jag vet att det inte går att genomföra, men man kan väl få drömma lite? 
 
Ta hand om dig!