Kreta.

Febern lämnade inte kroppen som önskat, men en Greklandresa blev istället bokad. Det var vår present till pappa när han fyllde 60 och så passar vi på att fira mamma&pappa som firar 30årig bröllopsdag några dagar innan vi åker. Sämre kan man ju ha det!
 

under täcket.

Ett duntäcke, en skön pyjamas, några koppar te, ett gäng avsnitt av favorietserier, en febertopp och en hals som vägrar samarbeta. Ungefär så som min söndag sett ut. Jag borde insett det igår när matlusten plötsligt var som bortblåst, men varför skulle jag bli sjuk nu? tydligen har man inte mycket att säga till om det. Tur är väl att jag har självstudier imorgon och på tisdag innan jag går ut på praktik på onsdag så då kan jag åtminstone sova ut, fortsätta leva det ljuva pyjamaslivet och ändå plöja igenom monsterboken som ska läsas igenom inför nästa arbete som ska skrivas. 
 
En sjuklings brunch sammanfattad i en bild - jordgubbar från sommarens självplock och färsk ananas. 
 
En söndag då jag egentligen tänkt gå i kyrkan och luncha på stan med fina vänner blev istället en heldag under täcket, men förmodligen var det precis just detta som jag behövde. Förhoppningsvis vaknar jag feberfri imorgon!
 
KRAM!

Dagar som dessa.

Att ha dagar som dessa då livet bara flyter på precis som det ska och man får avsluta dagen tillsammans med sin älskade bönegrupp gör att livet genast känns så mycket enklare att leva. Dagar då man bara får umgås, prata om livet och faktiskt får tycka att delar av livet suger mer än andra och så får det vara så. Dagar då man tillsammans får lyfta upp sina glädjeämnen och sin kamp till Honom som har hela ens framtid i sin hand. Idag har jag haft en av de dagarna och det är en av många saker som jag är så tacksam över. 
 
Min plan var verkligen att somna runt 22 denna kväll, men så kom jag in på mitt rum och tänkte bara be lite och läsa något kapitel i Bibeln innan jag skulle gå och lägga mig för natten. Jo, men tjena. 1.5 timme senare och jag kände att okej, jag borde verkligen sova nu om jag ska vara någorlunda pigg imorgon. Jag älskar när man får in flowet i bönen och bibelläsningen och man bara vill fortsätta lite till. "Jag ska bara sa Alfons Åberg." - hade passat minst lika bra i mitt liv... ;) 
 
Dagens tips; läs Romarbrevet!
 
KRAM!