Ut i fingrarna.

Människorna i min omgivning vet att jag är sportnörd långt ut i fingertopparna och det är vissa dagar en fröjd, andra dagar en bedrövelse. Idag var en av de sämre dagarna. Storebror och jag åkte in till stan, iklädd några av våra tjusigaste tröjor och var heltaggade på att se matchen mellan Blåvitt-Kalmar. Matchen slutade 2-2, min röst försvann och SM-guldet likaså. Norrköping vann årets allsvenska och det var dom väl kanske ändå värda? Jag intalar mig det. Varken AIK, Elfsborg eller Malmö vann guldet och det gör åtminstone mig glad.


IFK Göteborg blev tvåa, vann det stora silvret och får kvala till Europa-leuge nästa år. 

Sportnörd ut i fingrarna? Japp.


Tänder ett ljus för er.

På söndag är det 36 år sedan cancern tog ditt liv. Jag tänker ofta på hur det skulle varit om du fick vara kvar i livet, hur du skulle vara och hur vår relation skulle sett ut. Många säger att jag är så lik farmor Signe, och det gör mig stolt. Du var vacker och hade ett gott hjärta för människorna i din omgivning, och om jag får efterlikna det så är jag mer än nöjd.
 
 
Ikväll tänder jag ett ljus för er, farmor och farfar.
 
KRAM

Torsdag fast fredag.

Att jobba 60% och ha lediga fredagar har helt klart sina fördelar. Då Viktor är hemma och har höstlov så passar jag på att ha lite höstlov jag också och åker emot redan nu för att få en extra dag på hemmaplan. Ska in och se på fotboll på lördag (hej nervös tjej) men har annars en helt ledig helg framför mig. Var ett tag sedan sen jag var hemma nu så det ska bli skönt att bara umgås och kunna ta mat från ett fullt kylskåp. Min hylla innehöll mest ketchup, grönsaksbuljong, ingefära och Bregott. God kvällsmat? Inte så!

Utsikten från tåget.

En torsdag fast fredag och så lite höstlov på det. Fint!

KRAM!