Tiden springer iväg.

Torsdagar är vanligtvis inga roliga dagar men jag känner att jag har ett bra flow på bra dagar nu så jag fortsätter. Idag har helt enkelt varit en bra men lång dag. Roliga lektioner, fina människor, luciarep, pepparkaksätande och nu vankas det pannkakor! Funderar på om jag verkligen borde träna ikväll! Känner en viss trötthet i min rygg så kanske ska vila. Det är så väldigt tråkigt bara!  Men kanske viktigt.. Äsch, jag får se hur det blir!
 
Idag hade jag som sagt luciarep. Vi ska hålla i luciatåget på skolan men sen så ska även vi i förra årets Marks Luciatrupp vara med på årets kröning så det övade vi också inför. Var så roligt att träffa alla fina igen! Så många minnen som kommer fram genom bara ett förspel till en sång eller vad det nu är. Vi har galna minnen till allt. Det var en fantastik månad som jag sent kommer glömma. Det känns dock inte som om det var ett helt år sedan man stod där och hade genrep för sina nära och kära och var redo för att sätta igång. Det har gått så galet fort! det var lixom ett helt år (!) sedan! Vad hände där? Om ett halvår precis så står vi utanför MG med balklänningar och fina håruppsättningar och är redo för en afton vi sent kommer glömma. Det är sannerligen något som är sjukt!
 

Ännu en sådan.

Avslutar ännu en dag med ett leende på läpparna! Mitt liv är åter i rullning och denna gången rullar det åt rätt håll. Åt ett håll där jag kan känna mig lycklig. Jag har så galet fina vänner som gör mina dagar värda att minnas. En liten kommentar eller helgalna bilder på telefonen som gör så att man går runt på ett leende på läpparna jämnt! Jag älskar mina vänner och ser fram emot nyår då jag träffar mina fina skånevänner också. Kanske framförallt fröken Einarsson. Kära hjärtanes vad jag saknar den kvinnan denna afton! Har inte träffat henne sedan januari. Kan ni förstå!? Sedan januari!! Det är inte okej! Ser som sagt fram emot nyår då jag får spendera flera dagar tillsammans med den kvinnan och många andra goa vänner! 
 
 
Älskar den kvinnan!
 

Ha en galet fin kväll!
/C

träning.

Även denna dagen ha varit en såndär härligt bra dag. Kan helt klart vänja mig vid detta! En dag fylld av Fishe, vänner, planering, knappt några lektioner, dejt med några av de bästa och nu väntar snart träning! Jo, men det har sannerligen varit en bra dag! Har kommit in ett helt perfekt träningsflow! 
 
söndag: Afro
måndag: gym
tisdag: "tantgympa"
onsdag: vila
torsdag: styrkepass
fredag: gym
lördag: vila
söndag: afro
 
Helt klart ett schema som jag känner mig tillfreds med! Känner dock av en liten träningsvärk i min rygg sen i söndags och lite i mina lår sen igår men det sägs ju att man ska träna bort sin träningsvärk så det är precis det jag ska göra! Jag mår så fruktansvärt bra av att träna! Både fysiskt och psykiskt. Jag sover mycket bättre när jag fått tränat på eftermiddagen/kvällen och orkar mycket mer! Löööööv it!
 
Det blir så mycket roligare att träna när man gör det tillsammans med någon också! Någon att kämpa och svettas med och någon som man kan få motivation från. Allt blir så mycket roligare när man gör det tillsammans!
 


ge mig!
 
pusshej!